Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το ανέκδοτο της ημέρας από του Μαξίμου:αυτή η Κυβέρνηση δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν...

...Ελληνα προφανώς εννοούν οι συντάκτες της ανακοίνωσης

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο του σημερινού Ποντικιού που προκάλεσε την άστοχη και άνευ χιούμορ απάντηση των ενοίκων του Μαξίμου

Αντίδραση του Μαξίμου για το πρωτοσέλιδο του «Π»

Ανακοίνωση για το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ποντικού, εξέδωσε το Μαξίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το άθλιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”, οι εμπνευστές του και όσοι κρύβονται πίσω από τους εμπνευστές του, να γνωρίζουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν».

Η απάντηση του «Ποντικιού»

Με αφορμή την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού για το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Ποντικιού», απαντάμε τα εξής...

Φαίνεται ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού, εκτός των άλλων, έχουν απωλέσει την αίσθηση του χιούμορ και της πολιτικής σάτιρας που κάνει το «Ποντίκι» εδώ και 35 χρόνια.

Ψυχραιμία…

Τα θέματα της εφημερίδας
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πιο χαμηλά – πιο χαμηλά» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το μεγάλο φιάσκο της ΔΕΘ που προκαλεί πανικό και στους «γαλάζιους» βουλευτές.

ΣΥΡΙΖΑ - ΔΕΘ: «Αποκάλυψη τώρα» για την οικονομία. Οι βασικοί άξονες για έξοδο από την κρίση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Σε δύσκολα μονοπάτια η ακτοπλοΐα. Θολό το μέλλον ενός κλάδου ζωτικής σημασίας για την οικονομία ολόκληρης της χώρας

ΕΡΕΥΝΑ: Η παγκόσμια πορεία των λαών για το κλίμα. Για πρώτη φορά εκατομμύρια πολίτες διεκδικούν, κόντρα στους ισχυρούς, αποφάσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Σφαλιάρα από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τη λογική με την οποία αυτή η κυβέρνηση – χωρίς την... αντίσταση των βουλευτών της – διαχειρίζεται τον εθνικό πλούτο.

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: Το άγριο παιχνίδι με Δύση – Τουρκία. Τη συμμετοχή των συμμάχων ώστε να μπει τέλος στη δράση των τζιχαντιστών ζητούν οι ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom