Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Έκλεισαν τα γήπεδα στη Super League και τελικά έγιναν σοβαρά επεισόδια στο Αστέρας Καισαριανής - ΠΑΟ Ρουφ! (βίντεο)


Tι και αν η κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα για να αποτρέψει τις πράξεις βίας; Σε αγώνα τοπικού έλαβαν χώρα σοβαρά επεισόδια, με τους οπαδούς του Αστέρα Καισαριανής να επιτίθενται σε αυτούς του ΠΑΟ Ρουφ.

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Μελίνα Μερκούρη», τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει τα γήπεδα της Stoiximan Super League. Όμως τα φαινόμενα βίας δεν λαμβάνουν χώρα μόνο σε αυτό, με τρανό παράδειγμα τα όσα συνέβησαν σε αγώνα τοπικού.

Αναλυτικά, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αστέρα Καισαριανής και ΠΑΟ Ρουφ, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ, σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Όπως μετέφερε το «Soccer Live», λίγα λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Νικολάου και έπειτα από εκατέρωθεν προκλήσεις στην εξέδρα, υποστηρικτές της γηπεδούχου επιτέθηκαν μαζικά προς εκείνους της φιλοξενούμενης.

Συνέπεια των επεισοδίων ήταν να τραυματιστούν άτομα από την εξέδρα του Ρουφ, οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το ματς. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς αναγκάστηκαν να πηδήξουν στον διάδρομο πίσω από τους πάγκους, για να αποφύγουν την επίθεση που δέχθηκαν. Τόσο από την επίθεση, όσο και από την πτώση στο έδαφος από μεγάλο ύψος σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ άμεσα στο γήπεδο κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα και αντιλαμβανόμενοι τι συνέβαινε, ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να γίνουν μάρτυρες των επεισοδίων, ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΟ Ρουφ εξέφραζαν με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι δεν αποτράπηκαν τα συμβάντα από τους ιθύνοντες του Αστέρα και επί της ουσίας δεν προστατεύτηκαν οι άνθρωποι που δέχθηκαν την επίθεση. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι παρά την ένταση που υπήρχε, στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα δεν ξέφυγαν. Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες αν θα υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της διοίκησης του ΠΑΟ Ρουφ.

https://www.sportal.gr/

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νίκη των γηπεδούχων 3 - 2

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom