Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ανατροπή στην υπόθεση με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα; - Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Όλιβερ


Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Όλιβερ δεν αποκλείεται να φέρουν ανατροπή στην «υπόθεση της Αράχωβας», που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στην Αράχωβα έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνες σε μία προσπάθεια να εντοπίσει στοιχεία που θα «ρίξουν» φως στην υπόθεση, που έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει έως τώρα, έχουν βάσιμες υποψίες ότι ενδεχομένως να μην υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση του σκύλου. Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή κάποια μαρτυρία, που να συνηγορούν ότι το χάσκι κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Αντιθέτως, η σορός του σκύλου εξετάστηκε από καθηγητή κτηνιατρικής στην Αθήνα, ο οποίος κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο συμπέρασμα ότι τα τραύματα του χάσκι συνάδουν με τραύματα από επίθεση άλλων ζώων

Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να κινούνται, εξάλλου, μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, που ανέφεραν ότι το επίμαχο βράδυ ακούστηκαν έντονα γαβγίσματα, που ενδεχομένως σχετίζονται με «σύρραξη» σκύλων.

Ύστερα απ’ αυτές τις εξελίξεις, δεν αποκλείεται να κληθεί εκ νέου για κατάθεση η ιδιώτης κτηνίατρος, που εξέτασε πρώτη τον Όλιβερ και διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί με αιχμηρό αντικείμενο.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom