Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Σαλαμίνα: Κυνικός ο 71χρονος μετά τη δολοφονία - «Ένας άνθρωπος λιγότερος στη γη» (βίντεο)

Όσα αποκαλύπτει η γυναίκα που «οδήγησε» τις Αρχές στον εντοπισμό του

Κυνικός και προκλητικός ήταν ο 71χρονος λίγες στιγμές αφότου δολοφόνησε την 43χρονη στη Σαλαμίνα. Τι αποκαλύπτει η γυναίκα που οδήγησε την αστυνομία στον εντοπισμό μου.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» για τη δολοφονία στη Σαλαμίνα και όσα αναφέρει προκαλούν σοκ.

«Γνωρίστηκαν περίπου 6 χρόνια πριν. Εκείνη την εποχή δούλευε ως οδηγός. Γνωριστήκανε, ερωτευτήκανε και αρχικά τα πηγαίνανε πολύ καλά. Μετά από κανένα 6μηνο μία τσαντίλα, νεύρα, μούτρα και κάποιους τσακωμούς. Καμιά φορά ερχόταν στο σχολείο με γυαλιά ηλίου και σκασμένα χείλη. Ειδικά το καλοκαίρι φαινόντουσαν και μώλωπες στα μπράτσα. Έλεγε χτύπησα εδώ, εκεί.  Έκρυβε πολύ καλά τον πόνο της. Τον κάλυπτε συνέχεια, έλεγε ‘’εντάξει μωρέ, με αγαπάει’’. Να την ελέγχει σε κάθε της βήμα. Και γι’ αυτό μας φαίνεται παράξενη η δήλωση πως την σκότωσε επειδή τον απατούσε» ήταν τα λόγια της. 

Στη συνέχεια, η γυναίκα περιέγραψε την ατάραχη στάση του 71χρονου όταν τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε για τη δολοφονία.

«Εκείνο το μεσημέρι ακούω τις ειδήσεις πως την σκότωσε και τον παίρνω τηλέφωνο. Του λέω ‘’τι έκανες;’’ Και μου απάντησε ‘’τι έκανα, τι συμβαίνει;’’. Και ήταν τόσο ήρεμος και μου είπε ‘’γιατί να ταράζομαι; Ααα, καλά ένας άνθρωπος λιγότερος στη γη’’.Του λέω ΄’’τι είπες;’’ Και μου λέει ‘’ηρέμησε’’ και μου το κλείνει. 

Μετά με παίρνει εκείνος τηλέφωνο και μου λέει ‘’τι λένε για εμένα’’. Του λέω ‘’δεν σε ενδιαφέρει που η γυναίκα είναι νεκρή;’’ Και μου λέει ‘’και τι θες να κάνω; Υπάρχουν αποδείξεις πως ήμουν εγώ;’’. Του λέω ‘’που είσαι τώρα;’’ Και μου λέει πως είναι κοντά, σε μία καφετέρια. Παίρνω τηλέφωνο το 100 και τους λέω για τη συνομιλία. 

Στη διαδρομή, μέχρι να φτάσω στο Αστυνομικό Τμήμα, τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο, γιατί οι οδηγίες των αστυνομικών ήταν να τον κρατήσω όσο μπορώ στη γραμμή για να βρουν το σήμα του. 

Μου είπε πως ήταν κάτω  από μία γέφυρα.. Μου λέει ‘’για εκείνη να πάω και στο χώμα και στη φυλακή, παντού’’. Το αμάξι ήταν κρυμμένο κάτω από μία σήραγγα. Εν τέλει τον είχαν πιάσει πιο κάτω κάποιοι άλλοι αστυνομικοί».


«Τον ρώτησα τι κάνει η Γ… και μου είπε ”καλά είναι”»

Ιδιαίτερη εντύπωση είχε κάνει η αποκάλυψη ότι ο 71χρονος μετά τη δολοφονία της συντρόφου τους πήγε για καφέ στο Κερατσίνι.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας μίλησε στην εκπομπή  «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα». «Τους γνωρίζω γιατί ερχόντουσαν και έπιναν καφέ. Δεν την είχα δει ποτέ χτυπημένη. Έκανα παρέα μαζί του. Σε εμάς δείχνανε πως είχαν καλή σχέση. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα ποτέ. Ήρθε γύρω στις 7 και τέταρτο και έφυγε γύρω στις 11 η ώρα. Μιλούσε κανονικά, σαν να μην τρέχει τίποτα. Τον ρώτησα τι κάνει η Γ… και μου είπε ΄΄καλά είναι’’. Μου είπε πως είναι στη μάνα της. Για το παιδί που λένε πως το χτυπούσε, ποτέ δεν είδα να τον χτυπάει. Ποτέ».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom