Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του ο 71χρονος

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα» τα πρώτα λόγια του 71χρονου δολοφόνου

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει νωρίτερα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της, αφότου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Την δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα ομολόγησε ο 71χρονος άνδρας μετά τη σύλληψή του στο Κερατσίνι.

Ο βασικός ύποπτος συνελήφθη νωρίτερα την Τρίτη και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Οι Αρχές εντόπισαν στον τόπο του εγκλήματος δύο κάλυκες ενώ φαίνεται ότι η γυναίκα πυροβολήθηκε στην κοιλιά και στο στήθος τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει νωρίτερα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της, αφότου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου, πρόδωσε τον δολοφόνο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, γνώριζαν παρακολουθώντας το κινητό του, τα σημεία που εκινείτο με το όχημα, όπως επίσης ότι στο Κερατσίνι και σε συγκεκριμένες ταβέρνες σύχναζε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του.

Με οδηγό τα στίγματα των κεραιών, κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τη διαδρομή του και να τον μπλοκάρουν την Τρίτη το βράδυ λίγο πριν τις 19:30 στο Κερατσίνι.

https://www.tanea.gr/2023/

Σαλαμίνα: «Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα» τα πρώτα λόγια του 71χρονου δολοφόνου

Λόγους ερωτικής αντιζηλίας επικαλέστηκε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης (05/12/2023).

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα» ήταν τα πρώτα λόγια του 71χρονου δολοφόνου στη Σαλαμίνα στους αστυνομικούς, ενώ συνεχίζεται η απολογία του…

Κατά την προφορική του εξέταση στους αστυνομικούς, ο δράστης τα είπε όλα! Ειδικότερα όταν ρωτήθηκε «Γιατί τη σκότωσες;», αποκρίθηκε κυνικά ότι «πήγα την Παρασκευή στο σπίτι και την βρήκα με άλλον».

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί δεν έφευγε από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι τον απατούσε λέγοντας χαρακτηριστικά «γιατί δεν την παρατούσες;», ο 71χρονος είπε:«Πως μου το έκανε αυτό; Μετά από τόσα χρόνια σχέσης πως μπόρεσε να το κάνει αυτό σε μένα; Καθόμουν μαζί της παρά τα προβλήματα που είχε με το παιδί της».

Στην ερώτηση που βρήκε το όπλο, απάντησε πως «μου είπαν για έναν Αλβανό που μπορεί να μου το φέρει. Πλήρωσα και το πήρα» ενώ για το σκηνικό του θανάτου, είπε ότι έστησε καρτέρι περίμενε να φύγει το παιδί και στη συνέχεια μπήκε μέσα και την πυροβόλησε.

Τον «πρόδωσε» το κινητό

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου, κάρφωσε τον 71χρόνο δολοφόνο της 43χρονης συντρόφου του τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, γνώριζαν παρακολουθώντας το κινητό του, τα σημεία που εκινείτο με το όχημα, όπως επίσης ότι στο Κερατσίνι και σε συγκεκριμένες ταβέρνες σύχναζε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του. Έτσι, με οδηγό τα στίγματα των κεραιών, κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τη διαδρομή του και να τον μπλοκάρουν λίγο πριν τις 19:30 στο Κερατσίνι.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, είχε στο διπλανό κάθισμα του αυτοκινήτου την καραμπίνα, ενώ από την αρχή τηρούσε αρνητική στάση. Αρχικά, δεν θέλησε να πει το παραμικρό, για τους λόγους που φέρεται να τον οδήγησαν στην αποτροπή αυτή πράξη, όμως λίγο μετά τις 21:00 στα γραφεία της Υπόδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά έσπασε και τους είπε ότι αυτός τη σκότωσε.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom