Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Αδέρφια τα 2 θύματα, ο ένας σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι - Είχαν πάει για μπάτσελορ (φωτο)


Πήγαν για μπάτσελορ και κατέληξαν στο νοσοκομείο! Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τους πυροβολισμούς που έπεσαν έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16.12.2023) με θύματα 3 Κρητικούς που νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς».

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, όταν ένα μαύρο τζιπ σταμάτησε έξω από το γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και οι δράστες άνοιξαν πυρ. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν 3 άνδρες από την Κρήτη, οι οποίοι είχαν βγει από ένα άλλο μαγαζί και πήγαιναν στο κλαμπ για να συνεχίσουν τη βραδιά τους.

Πρόκειται για δύο 28χρονους και έναν 33χρονο. Ο ένας 28χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι ενώ οι άλλοι 2 είναι αδέρφια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να λογομάχησε με τους 3 άνδρες και άνοιξε πυρ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για το τζιπ.

Οι Αρχές ερευνούν το σημείο, στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, ενώ αναμένεται να πάνε στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» για να πάρουν καταθέσεις από τα θύματα.

«Κάποιοι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 07:10 – 07:15, εμείς δουλεύαμε εδώ, δεν είδαμε τι έγινε ακριβώς. Αν δεν κάνω λάθος, ακούσαμε 3 -4 πυροβολισμούς», δήλωσε ένας εργαζόμενος σε μαγαζί κοντά στο γνωστό κλαμπ που συνέβη το περιστατικό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών ανέφεραν ότι ο στόχος των πυροβολισμών ήταν το γνωστό κλαμπ, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.






https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom