Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Πέραμα: Ο αδελφός και μια συμμαθήτρια της 14χρονης που έπεσε από τον 3ο όροφο μιλάνε στο Mega (βίντεο)


Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται η μαθήτρια Γυμνασίου που έπεσε χθες από μπαλκόνι 3ου ορόφου του σχολείου της, στο Πέραμα.

Συγκεκριμένα, το κορίτσι βρισκόταν μέσα στην τάξη πριν χτυπήσει το κουδούνι καθώς μία συμμαθήτριά της είχε γενέθλια. Όταν χτύπησε το κουδούνι το παιδί προσπάθησε να πάει στο θρανίο του και εκεί υπήρχε ένα ανοιχτό παράθυρο χωρίς κάγκελα με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος περίπου 7 μέτρων.

Η μαθήτρια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου ίσως χρειαστεί να επιβληθεί σε χειρουργείο καθώς έχει πολλά κατάγματα στα άκρα και στη λεκάνη.

Συμμαθήτρια της 14χρονης μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το τι συνέβη.

«Η κοπέλα πηγαίνει στη Δευτέρα Γυμνασίου. Στην έκτη ώρα δεν έχουμε διάλλειμα, απλά αλλάζουν οι καθηγητές. Έφυγε ο καθηγητής και μέχρι να έρθει η καθηγήτρια, η συμμαθήτριά μου ανέβηκε στην έδρα και χόρευε. 

Όταν άκουσε πως έρχεται η καθηγήτρια, πήγε να ανέβει στο παράθυρο για να φτάσει στο θρανίο της. Προσπάθησε να στηριχτεί στο παράθυρο για να μην πέσει, όμως ήταν ανοιχτό και δεν φαινόταν γιατί η κουρτίνα ήταν κλειστή για να μην μπαίνει ο ήλιος. Γλίστρησε και ακούσαμε να λέει ‘’αχ’’ και μετά ένα ‘’μπαμ’’».

Στο «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε και ο αδελφός της 14χρονης.

«Η… έχει σπάσει τον καρπό της. Έσπασε την λεκάνη της. Μιλάει αλλά, πονάει. Νομίζω θα κάνει χειρουργείο. Η μάνα μου έριξε κλάμα στο νοσοκομείο. Τι να σας πω. Πόναγε η μάνα μου, λιποθύμησε κιόλας. Εγώ είχα σχολάσει στο πεντάωρο, ερχόμαστε σπίτι και μετά από πέντε λεπτά έξι παίρνουν την μάνα μου τηλέφωνο και λένε ότι η κόρη σας έπεσε από τον τρίτο όροφο. 

Και έτσι όπως ακούω την μάνα μου και εγώ κάτι κατάλαβα ότι έγινε, κάτι κακό με την… Και εγώ αρχίζω να τρελαίνομαι. Μάνα τι έγινε; Πάμε γρήγορα λέει στο σχολείο έπεσε η… από τον τρίτο όροφο. 

Είχα τρελαθεί εκείνη την ώρα. Και με το που φτάνουμε είδα την αδελφή μου έτσι, και μετά από πέντε λεπτά ήρθε το ΕΚΑΒ. Και ο πατέρας μου δεν είναι εδώ κοντά μου. Δουλεύει στο Ναυτικό και ταξιδεύει. Και τώρα δεν ξέρουμε πώς να του το πούμε».

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom