Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Αποκάλυψη: Το έγγραφο ντοκουμέντο - Ήξεραν μέχρι και τους αριθμούς των ΙΧ των Κροατών χούλιγκαν


Το in.gr αποκαλύπτει έγγραφο ντοκουμέντο που απέστειλαν οι Αρχές του Μαυροβουνίου και το οποίο αναδεικνύει τα τεράστια λάθη των ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών.

Από το πρωί της Δευτέρας και με όλα τα στοιχεία των διερχομένων οχημάτων, είχαν ενημερώσει οι αρχές του Μαυροβουνίου τις ελληνικές υπηρεσίες για το κονβόι των 150-200 Κροατών χούλιγκαν που προκάλεσαν το μακελειό στη Νέα Φιλαδέλφεια που δεν μπόρεσε να αποτρέψει η ΕΛΑΣ.

Αυτό προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει το in των αρχών του Μαυροβουνίου και το οποίο αναδεικνύει τα τεράστια λάθη των ελληνικών αστυνομικών υπηρεσιών.

Το έγγραφο ντουκουμέντο:

Πλήρης καταγραφή των αριθμών κυκλοφορίας

Σύμφωνα με την ενημέρωση των αρχών της εν λόγω χώρας προς την ΕΛ.ΑΣ αλλά και την αλβανική αστυνομία υπήρξε διέλευση των Κροατών από τον μεθοριακό σταθμό με την Αλβανία το ξημέρωμα της ίδια μέρας, όπου υπήρξε και πλήρης καταγραφή των αριθμών κυκλοφορίας τους κι όλα τα σχετικά δεδομένα.

Με τις αρχές του Μαυροβουνίου να ειδοποιούν ότι πρόκειται για φανατικούς οπαδούς της οργάνωσης «BAD BLUE BOYS» της Ντιναμό Ζαγκρεμπ που έχουν προκαλέσει κι αλλα αιματηρά επεισόδια. Χωρίς καμιά ουσιαστική αντίδραση των ελληνικών αρχών.

https://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom