Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

ΠΑΤΡΑ: 37χρονη πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία - Αρνείται τα πάντα ο 40χρονος σύντροφός της


Ενας 40χρονος Αλγερινός προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών μετά τον θάνατο 37χρονης από την Πάτρα, η οποία έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο, από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι της γυναίκας, στο κέντρο της Πάτρας, όταν εκείνη άρχισε να αιμορραγεί από το σώμα της.

Την ΕΛ.ΑΣ. ειδοποίησε ο ίδιος ο Αλγερινός, ο οποίος ανέφερε πως προσπάθησε χρησιμοποιώντας διάφορα ρούχα να σταματήσει την αιμορραγία, μάταια όμως.

Οπως δήλωσε ο 40χρονος σύντροφός της, η γυναίκα έπεσε στο κρεβάτι και δεν συνερχόταν. Τότε κάλεσε ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ., μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, συνέλαβε τον Αλγερινό, καθώς μεταξύ των άλλων βρέθηκε μπλούζα της άτυχης νεαρής γυναίκας με αίματα.

Ο Αλγερινός αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, καθώς αστυνομικοί εκτιμούν πως η αιμορραγία στη γυναίκα προήλθε από χτυπήματα. Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε κατηγορία.

https://flamis.gr/

Εξέπνευσε 37χρονη στο Νοσοκομείο! - Συνέλαβαν τον σύντροφό της!

Μια 37χρονη πατρινιά έχασε την ζωή της με έναν 40χρονο άνδρα να έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για θανατηφόρο σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος με καταγωγή από την Αλγερία είχε συνάψει σχέσεις το τελευταίο διάστημα με την 37χρονη.

Ωστόσο, κάτω από άγνωστες συνθήκες η γυναίκα μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία . Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στην ζωή , όμως η 37χρονη κατέληξε.

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλάβει τον σύντροφό της και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στις δικαστικές αρχές.

https://flamis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom