Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Δολοφονία Κουβανής τρανς: Αποτυπώματα 10 σεσημασμένων στο σπίτι της

Το βίντεο που «έπιασε» τον δράστη και οι άγνωστοι καβγάδες

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 46χρονης Κουβανής τρανς βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Από την πρώτη στιγμή τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συγκέντρωσαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου βρίσκεται το σπίτι της άτυχης Άννας στον Άγιο Παντελεήμονα και αμέσως άρχισαν να «σαρώνουν» το υλικό.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, από κάμερα ασφαλείας της γειτονιάς, φαίνεται να έχει καταγραφεί ο δολοφόνος της 46χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο βίντεο φαίνεται να περπατάει η 46χρονη με έναν άνδρα και να μπαίνουν μαζί στο σπίτι το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου. Αυτός ο άνδρας εκτιμάται πως είναι και ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι στο σπίτι της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, έχουν εντοπιστεί 50 αποτυπώματα. Μετά τη διαδικασία ταυτοποίησης, διαπιστώθηκε ότι κάποια από αυτά ανήκουν σε δέκα σεσημασμένους. 

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ένας από τους δέκα σεσημασμένους είναι το πρόσωπο που αποτυπώνεται στο επίμαχο βίντεο. Έτσι προσπαθούν να συγκρίνουν τις φωτογραφίες των δέκα ανδρών με τη φιγούρα που έχει καταγραφεί στην κάμερα.

Μάλιστα, κάποια από τα αποτυπώματα φαίνεται πως έχουν εντοπιστεί και σε επίμαχα σημεία, όπως στο ψαλίδι και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο φέρεται να διέφυγε ο δολοφόνος.

Με ποιον τσακωνόταν η 46χρονη;

Στο πλαίσιο των ερευνών λαμβάνουν και μαρτυρικές καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν με ποιους συναντήθηκε η 46χρονη, το τελευταίο διάστημα. Περισσότερες από δέκα καταθέσεις έχουν λάβει και από το στενό φιλικό περιβάλλον της Άννας από την Κούβα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φίλες και συνάδελφοι της 46χρονης φέρεται να έχουν καταθέσει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με έναν άνδρα, που εκτιμάται ότι είναι και ο δολοφόνος της.

Πάλεψε με τον δολοφόνο της

Η 46χρονη Άννα Ιβάνκοβα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της, το απόγευμα της Δευτέρας . Η σπιτονοικοκυρά της, που ήθελε να εισπράξει το ενοίκιο, την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Ωστόσο, επειδή η 46χρονη Άννα ήταν πάντα τυπική στις πληρωμές, η σπιτονοικοκυρά ανησύχησε. Μετέβη στο διαμέρισμα και αφού κανείς δεν απαντούσε στην πόρτα, άνοιξε με τα δεύτερα κλειδιά. Εντόπισε την 46χρονη τρανς γυμνή, μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το διαμέρισμα της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα είναι γεμάτο αίματα.  Σε όλα τα δωμάτια, από την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι μέχρι το μπάνιο, υπάρχει αίμα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη σκηνή του εγκλήματος ένα ψαλίδι, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποίησε ο δράστης για να προκαλέσει τα θανατηφόρα τραύματα στον λαιμό και το στήθος της 46χρονης. 

Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος προήλθε από αιμορραγικό σοκ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη είχε αμυχές στην πλάτη της, που πιθανώς προέρχονται από χτυπήματα με μαστίγιο ή ζώνη. 

Επίσης, ο ιατροδικαστής έχει διαπιστώσει τραύματα και στο κεφάλι του θύματος με ένα βαρύ αντικείμενο, ενδεχομένως κηροπήγιο. Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της και βασανίστηκε.

Σημειώνεται πως δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, ως εκ τούτου οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εκτιμούσαν ότι η Άννα πιθανόν γνώριζε τον δράστη ή με κάποιον τρόπο του επέτρεψε να μπει στο σπίτι της. Αυτός είναι και ο λόγος που το σενάριο της ληστείας δεν ήταν το πιθανότερο εξαρχής.  Μάλιστα, ο δολοφόνος μετά το έγκλημα φαίνεται να έψαξε το διαμέρισμα.

Η εφαρμογή που βρίσκεται στο μικροσκόπιο

Παράλληλα, όπως είχε γράψει πρώτο το enikos.gr, μία εφαρμογή γνωριμιών που χρησιμοποιούσε η 46χρονη τρανς κουβανικής καταγωγής,  εξακολουθεί να βρίσκεται στο “μικροσκόπιο” των αξιωματικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών. Στην διαδικτυακή εφαρμογή η 46χρονη χρησιμοποιούσε το μικρό της όνομα, Άννα, και έκλεινε ραντεβού.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών «ξεσκονίζουν» τα τελευταία ραντεβού που έκλεισε η άτυχη τρανς μέσω της εν λόγω εφαρμογής, και προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν κάποιο από αυτά έγινε το επίμαχο χρονικό διάστημα στο σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom