Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Η πρώτη ανάρτηση του Μπόρις Κλέιμαν: «Αβάσιμες οι κατηγορίες εις βάρος μου»


Μέσω instagram έρχεται η πρώτη αντίδραση του Μπόρις Κλέιμαν αφότου αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταγγελία 17χρονης Βελγίδας πως την βίασε σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο Μπόρις Κλέιμαν υποστηρίζει πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψευδείς και πως έχει συνεργαστεί απόλυτα με τις Ελληνικές Αρχές για να έρθει η αλήθεια στο φως.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Μπόρις Κλέιμαν έχει ως εξής: 

«Οι κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί σε βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο. 

Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.» 

Ελεύθερος μετά την απολογία του με εγγύηση 20.000 ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε ο Μπορίς Κλέιμαν μετά την απολογία του στον ανακριτή και στον ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ.

Ο Μπόρις Κλέιμαν απολογήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του ανακριτή και κατηγορείται για τον βιασμό μιας 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας στο Κολωνάκι.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να απολογείται αργά το μεσημέρι, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις που έδωσαν στον ανακριτή υπέρ του κατηγορούμενου, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο συμπαίκτης του, που φέρεται να επιβεβαιώνουν την θέση του τερματοφύλακα ότι το επίμαχο βράδυ «δεν υπήρξε ούτε βία ούτε βιασμός».

Ο κατηγορούμενος τερματοφύλακας φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό πως το μόνο που έγινε ανάμεσα σε αυτόν και την Βελγίδα μαθήτρια ήταν ότι χόρεψαν και τίποτε άλλο. Δηλώνει δε, πως τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων και η σύγκριση με το δείγμα γενετικού υλικού που έδωσε θα τον δικαιώσουν.

Στην συνέχεια ο Κλέιμαν από την Ευελπίδων μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος στο οποίο είχε γίνει και η σύλληψή του και αφέθηκε ελεύθερος.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom