Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο θέμα των τριών παιδιών - Τι δήλωσε η γιαγιά τους (βίντεο)


Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο θέμα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό", ο κλοιός στενεύει και το Ανθρωποκτονιών πλέον κινείται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ στις αρχές εξέταζε όλους τους φακέλους.

Πριν λίγες μέρες ο κ. Λύτρας διέψευσε ότι ο Μάνος ζητούσε διαζύγιο από τη Ρούλα.

Ο δικηγόρος του Μάνου δήλωσε πως δεσμεύεται για την ώρα από το επαγγελματικό απόρρητο, όμως όταν κληθεί από το Ανθρωποκτονιών θα καταθέσει όλα όσα γνωρίζει.

Γύρω από τις αιτήσεις διαζυγίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται πως υπήρχαν περίεργες συμπτώσεις με την υγεία των παιδιών που καθυστερούσαν τις διαδικασίες.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, που βρέθηκε στην κηδεία, είπε στην εκπομπή "το πρόσωπο του παιδιού ήταν καλυμμένο με μεικ απ και είδα σημάδια σαν χτυπήματα στο μάγουλό του".

Στην εκπομπή μίλησε και η γιαγιά των 3 παιδιών "δεν δείχνουν σεβασμό στο θάνατο 3 παιδιών, υπάρχει μία μάνα που έχει στοχοποιηθεί από την κοινωνία, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω."

«Είμαι η μητέρα της Ρούλας. Είμαι καταβεβλημένη. Να σας πω, έχουμε βάλει δικηγόρο και μπορείτε να μιλήσετε με αυτόν. Δεν έχουν δείξει κανένα σεβασμό στον θάνατο τριών παιδιών. Δεν σας ξέρω, αλλά έχω να πω ότι όλοι οι δημοσιογράφοι που έχουν βγει στην τηλεόραση και πατάνε πάνω στον θάνατο τριών παιδιών και σε μία μάνα που τη στοχοποιεί όλη η κοινωνία, ντρέπομαι πραγματικά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Λίγη τιμή και σεβασμό σε αυτή την τραγωδία που έχει συμβεί» λέει αρχικά στον ΑΝΤ1 και συνεχίζει:

«Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσω, όχι τώρα όμως. Ας περιμένουνε τις εξετάσεις και ας βγάλουν κάποιο πόρισμα μετά και θα μιλήσουμε και εμείς οι συγγενείς. Θα μπορέσουμε και εμείς να πούμε περισσότερα πράγματα» ανέφερε η γιαγιά των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom