Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Νέα "αυτοκτονία" του Παναιτωλικού στην Τρίπολη, έχασε 1 - 0 στο 92', ενώ είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ!


Με το ματς Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός άνοιξε η αυλαία του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League σήμερα το απόγευμα και μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο Αστέρας νίκησε 1 - 0 με γκολ στις καθυστερήσεις!

Δύο βαθμοί χώριζαν τους δύο αντιπάλους, οι οποίοι έπαιξαν από την αρχή ανοιχτά και φουλ επιθετικά προσφέροντας θέαμα και δημιουργώντας πολλές φάσεις για γκολ ώστε να πάρουν τη νίκη.

Ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Παναιτωλικός, με κατοχή της μπάλας και εξαιρετική ανάπτυξη με κορυφαίους τους Μπαρμπόσα και Μεντόσα, είχε καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο κι έφαγε γκολ στο προτελευταίο λεπτό του αγώνα!!!!

Στο 7' η πρώτη καλή στιγμή για τον Αστέρα:Επέλαση του Ριέρα από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, ο Καρμόνα προσπάθησε να τη σπρώξει προς την εστία, απέτυχε στην πρώτη απόπειρα, ενώ στη δεύτερη έκανε επιθετικό φάουλ στον Μελίσσα.

Στο 9' η απάντηση του Παναιτωλικού: Ο Αντούνες επιχείρησε ένα φιλόδοξο σουτ με το αριστερό από μακρινή απόσταση, ωστόσο η μπάλα πήγε μακριά.

Στη συνέχεια η ομάδα του Αναστασίου πήρε τα ηνία, ενώ ο Αστέρας προσπαθούσε από τα πλάγια χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 22' ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Παναιτωλικός, ο Παπαδόπουλος έπεσε στη γωνιά του και απομάκρυνε.

Στο 27' γύρισμα του Αντούνες από τα αριστερά στην περιοχή,όπου ο Βέργος τίμπησε τη μπάλα κι έπιασε το δυνατό σουτ και ο Παπαδόπουλος απέκρουσε εκπληκτικά.

Στο 38' η πιο καλή στιγμή για τον Αστέρα να πετύχει γκολ: Στην αντεπίθεση ο Σίτο διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο με την μπάλα και μοίρασε στον Ριέρα, ο οποίος κόπηκε από τον Λούι με τρομερό τάκλιν.

Στο 40' μία κεφαλιά του Μαλή,μετά από φάουλ του Μπαρμπόσα, η μπάλα πέρασε άουτ!

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0 - 0.

Με δύο αλλαγές από πλευράς Αστέρα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους πιο επιθετικούς, αλλά και εκνευρισμένους, ενώ ο Παναιτωλικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Μεντόσα σε μεγάλα κέφια δημιουργώντας και πάλι ευκαιρίες.

Στο 55' καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου αντάλλαξαν όμορφα την μπάλα, ωστόσο το σουτ του Μεντόσα κόπηκε από τον Ατιένθα.

Στο 57' ξανά ο Μεντόσα σούταρε από καλό σημείο με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 61' πολύ κοντά στο γκολ ο Παναιτωλικός: Ο Φλόρες σούταρε, ο Παπαδόπουλος απέκρουσε και στο ριμπάουτ ο Καρέλης αστόχησε από κοντά κάνοντας "τσαφ"! 

Στο 65' ο προπονητής του Αστέρα βλέποντας την ομάδα του να υποχωρεί και τον Παναιτωλικό να φτάνει εύκολα στην περιοχή του, έκανε ακόμα δύο αλλαγές,που αποδείχτηκαν σωτήριες.

Ξανά στο 70' ο Καρέλης βρέθηκε σε θέση βολής,χωρίς να τα καταφέρνει και στην αντεπίθεση ο Σόνι  έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Μετά το 75' ο Παναιτωλικός "ξεφούσκωσε", κλείστηκε πίσω κι έδωσε χώρο στον Αστέρα, ο οποίος με πρωταγωνιστή τον Μουνάφο βγήκε μπροστά ψάχνοντας ένα γκολ....

Στο 79' ο Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Τιλίκα μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ...

Διαδοχικά σουτ των γηπεδούχων φεύγουν άουτ, ενώ στο 84' ο Τιλίκα δεν πρόλαβε τη μπάλα...

Η ασφυκτική πίεση  του Αστέρα στο τελευταίο δεκάλεπτο έφερε τελικά γκολ στο 92': Έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, ο Μπενίτο με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Κρεσπί πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1 - 0.

Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι....

Αντίθετα ο Παναιτωλικός κατάφερε μέσα σε τέσσερις ημέρες να χάσει και πάλι ένα δικό του παιχνίδι, λόγω της αφλογιστίας των επιθετικών του και της καθίζησης που υπέστη στο τέλος του παιχνιδιού....

"Δεν μπορώ να το εξηγήσω", δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Γιάννης Αναστασίου!

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Κάρμονα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Τασουλής(65' Αλβαρες), Ιγκλέσιας(46' Μουνάφο), Κανελλόπουλος(86' Μπενίτο), Σονί, Σίτο(Κρεσπί), Ριέρα(65' Τιλίκα), Μπαράλες.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κορνέλιους(59' λ.τ. Χουχούμης), Μαλής, Βργκοτς, Λιούιμ Φλόρες, Αντόυνες, Μόρσεϊ(42' λ.τ. Καρέλης), Μπαρμπόσα, Μεντόσα(86' Τσιγγάρας), Βέργος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom