Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΤΩΡΑ: Δύο συλλήψεις στον Αγιο Στέφανο για εμπρησμό - Τους έπιασαν επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης


Σε δύο συλλήψεις για εμπρησμό προχώρησε η αστυνομία στον Άγιο Στέφανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες  του ΣΚΑΪ οι δύο δράστες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης στο χέρι, ενώ ένας εκ των δύο παρίστανε τον εθελοντή πυροσβέστη.

Οι δύο ύποπτοι οδηγούνται στην κρατική Ασφάλεια.

https://www.skai.gr/

Καταγγελίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού σε όλη τη χώρα - Συλλήψεις

Στην προσαγωγή δύο ατόμων στο δρόμο του Αγίου Στεφάνου προς Καπανδρίτι προχώρησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί έπιασαν δύο άτομα που είχαν ένα μπιτόνι με βενζίνη το οποίο δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. 

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι καταγγελίες για εμπρησμούς. Μάλιστα μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν γίνει δύο συλλήψεις υπόπτων σε Αθήνα και Καλαμάτα ενώ υπήρξε μία προσαγωγή άνδρα στο Κρυονέρι.

Την ίδια ώρα, σχεδόν σε κάθε σημείο της χώρας υπάρχει ένα ενεργό μέτωπο πυρκαγιάς. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στο Πεδίον του Άρεως όπου σημειώθηκε διπλή απόπειρα εμπρησμού και συνελήφθη μια γυναίκα

Όπως τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής περίπου στις 5:30 το απόγευμα στο Πεδίον του Άρεως επιχειρήθηκε εμπρησμός και μάλιστα δύο φορές. Μετά από καταγγελίες περίοικων και διερχόμενων συνελήφθη μια ύποπτη γυναίκα η οποία ανακρίνεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom