Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Κρήτη: Πέθανε ο 16χρονος που τραυματίστηκε σε βουτιά στα Φαλάσαρνα


Τραγική κατάληξη είχε η βουτιά του 16χρονου Χανιώτη στα Φαλάσαρνα Κισάμου την Κυριακή 4 Ιουλίου.Ο άτυχος νέος δεν μπόρεσε να επανέλθει και εξέπνευσε το απόγευμα της Πέμπτης με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο νεαρός που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην αυχενική μοίρα είχε διακομισθεί και χειρουργηθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Για κάποιο χρονικό διάστημα γινόταν λόγος πως εάν δεν μπορούσε να επανέλθει υπήρχε πιθανότητα να υποστεί τετραπληγία.

Ο 16χρονος παρέμενε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κώμα και όπως είπε στο Flashnews.gr ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, σήμερα έγιναν οι τελευταίες εξετάσεις που δυστυχώς δεν ήταν θετικές.

Ο άτυχος Χανιώτης είχε πολυοργανική ανεπάρκεια και άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.Για ένα μήνα έδινε σκληρή μάχη αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Όπως είπε στο Cretalive ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, δυστυχώς τα τεστ που έγιναν στον 16χρονο επιβεβαίωσαν τον εγκεφαλικό θάνατό του και ενημερώθηκε σχετικά η οικογένειά του.

Ο νεαρός, μετά την χειρουργική επέμβαση που είχε κάνει, νοσηλευόταν στην Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ωστόσο στα μέσα Ιουλίου οι θεράποντες γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στη ΜΕΘ, καθώς εμφάνισε σηπτικό σοκ.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στην ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom