Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Πέθανε ο Τάκης Μουσαφίρης


Έφυγε από τη ζωή ο Τάκης Μουσαφίρης όπως αναφέρουν σε αναρτήσεις τους φίλοι του και συνεργάτες του,νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο Τάκης Μουσαφίρης είχε νοσήσει με κορονοϊό και νοσηλευόταν, αλλά τελικά έχασε την μάχη.

Ο συνθέτης Τάκης Μουσαφίρης είχε γεννηθεί στα Ιωάννινα και ασχολήθηκε με τη μουσική από μικρή ηλικία.Μετοίκησε στην Αθήνα όπου και έκανε τις πρώτες του μουσικές δουλειές. Αρχικά δούλευε σε μικρά μαγαζιά τύπου μπουάτ και τραγουδούσε μαζί με την κιθάρα του. Στη συνέχεια έδειξε και το δημιουργικό του ταλέντο γράφοντας ευπώλητα τραγούδια.

Είχε συνεργαστεί με δεκάδες καλλιτέχνες, όπως ο Μιχάλης Μενιδιάτης, η Κατερίνα Στανίση, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Χαρούλα Λαμπράκη, η Αρετή Κυπραίου, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Δήμητρης Μητροπάνος, ο Στράτος Διονυσίου και ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Μεγάλες επιτυχίες έγιναν τραγούδια του όπως: Κάνε κάτι να χάσω το τρένο, Πες μου που πουλάν καρδιές, Ένα τραγούδι πες μου ακόμα, Ο Ταξιτζής, Μυστικέ μου Έρωτα, Σ' αγαπώ ακόμα, Άκου, Άτακα κι επι τόπου, Σε μια στοίβα καλαμιές, Εγώ ο ξένος, Ένα λεπτό περιπτερά, Χιονάνθρωπος, Άγνωστε φίλε, Αγαπάω δύσκολα, Έγω να δεις,Το σ' αγαπώ δεν το λέω, Λέγε μου σ' αγαπώ, Οι Ξενύχτες, Εμείς οι δύο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom