Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

25 Μαρτίου 2021: Η μάχη του Ευαγγελισμού


Όλη νύχτα κουβαλούσαν λαβωμένους τα μεταγωγικά. 
Γέμισαν οι ντάπιες τα λαγούμια ακόμα και τα κιόσκια.

Και αυτός, ο καπετάν Κούλης, ο Καντέμ Μπέης, έκανε τεμενάδες χθες στη Σούδα στους χασάπηδες του ντουνιά και τους έταζε χάνια για σταυλισμό, λιμάνια και αποβάθρες να παίρνουν οι τζοχανταραίοι και οι μακελάρηδες της Ιεράς σας Συμμαχίας, για τη Μαύρη Θάλασσα και το Μόσκοβο….

Έκλεισε η φωνή του Καπετάν Σιώρα στον Ευαγγελισμό.

Στείλτε κρεβάτια, φάρμακα, γιατρούς, βόλια και μπαρούτι

Θα αποκάμωμεν!

Δεν αντέχει άλλο η ντάπια του Ευαγγελισμού και από ότι ακούγεται γέμισε και το σανατόριο της Σωτηρίας, το Αττικό, το Τζάνειο!

Τα ίδια μαντάτα έρχονται από παντού

Φρακάραμε στο θάνατο!

Επιτάξτε τα μεγάλα γιατρομάγαζα των κοτσαμπάσηδων, πριν να είναι αργά!

Βράζει ο τόπος από αρρώστιες και κλεισούρα!

Σαν να μην έφτανε, ο κορονόσπορος που κατατρώγει τη φτωχολογιά, έπεσε η πείνα, βγήκαν και οι σπαχήδες του Χρυσόι Χοΐδ Πασά, τρομοκρατούν και δέρνουν τον κόσμο, θερίζει το άγριο ξυλομανιό»

Τι να μας κάνει ένας καπετάν Σιώρας, πόσα ντουφέκια, πόσα χέρια και πόδια να έχει. Τρέχουν και δεν φτάνουν και χάνουν τον ένα μετά τον άλλον πι στήμονα γιατρό και θεραπενίδα με αυτόν το κορονόσπορο.

Χόρτασαν υποσχέσεις για βοήθεια από τους φρακοφόρους του Κυβερνείου που τρων και πίνουν αλαμπρατσέτα με τους δεσμοφύλακες τω Λαών στο Προεδρικό!!!

Τα ξεπουλήσατε ρε φραγκολεβαντίνοι όλα, για δυο γρόσια και μια καρέκλα και έχετε τα κότσια ρε ρεμπεσκέδες, να βγαίνετε στο κουρμπέτι και στις ρούγες με αυτούς τους Χατζαβάτηδες τους ντελάληδες να φοβερίζεται το λαό;

Ότι φταίει για τα χαΐρια σας;

Ο Ευαγγελισμός δεν θα πέσει, ο κόσμος θα σωθεί από αυτούς που δεν υποτάσσονται, αλλά εσείς θα πληρώσετε για τις ζωές που χάθηκαν!

Προκαλείται ρε ζαλίμια;

Σαν να μην έφταναν αυτά, βγάλανε στη ρούγα και αυτό το σούργελο, που να είναι σαν μπουκουράνεζα εξαϋλωμένη, φορτώθηκε και αυτό το pouch ταγάρ και ντύθηκε Μπουμπουγιάννα, για να κωλοτρίβεστε αντάμα, ότι, τάχα χωρίς αυτή, και το σινάφι της, προκοπή η πατρίδα, δεν θα είχε!!!

Μαζευτήκατε ανήμερα της γιορτής, στο Προεδρικό, ούλα τα « άριστα» λιμοτάγαρα, μαζί με τα κοπρόσκυλα και μας δέσατε χειροπόδαρα μέσα στα καλύβια μας και βάλατε τους νταήδες με τα παλούκια να μας πετσοκόψουν. Χασάπηδες. ..

Αυτοί είστε!

Ένα σας λέγω και γράψτε το καλά κατά νου σας.

Πάνε 200 χρόνια από τότε που άστραψε το ντουφέκι και ακόμη συνεχίζεται ο πόλεμος για ελεύθερη πατρίδα και θα είναι ντάλα μεσημέρι, όπου τα κατακόκκινα αιματοβαμμένα μπαϊράκια του λαού, θα ανεμίζουν εκεί που γιατροπορεύεται ο λαός, με εκείνο το καθαρό αεράκι όπου δεν θα λημεριάζουν τα αρπακτικά σας χέρια!

Κουράγιο ορέ αντάρτες, κλέφτες, παλικάρια!

Σεις είστε ο ίδιος ο λαός!

Οι μάχες θα κερδηθούν.

Ο λαός θα σωθεί και να είστε σίγουροι - για εσάς το λέγω - βρε ρεμπεσκέδες, που σήμερα κυβερνάτε με το παλούκι, ότι σαν ανοίξει τα γκαβά του ο λαός, δεν θα προλάβετε να σαλπάρετε καν, στις κορβέτες των αφεντικών σας.

Ημερολόγιο μάχης

26 Μαρτίου 2021

Αεροπεζοναύτης

από https://www.alt.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom