Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Αμπελόκηποι: Επίθεση αγνώστων σε γυναίκα αστυνομικού!


Ένα εξοργιστικό περιστατικό έγινε σήμερα το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους. Σύζυγος αστυνομικού δέχτηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι μάλιστα την ξυλοκόπησαν γιατί ο σύζυγός της είναι ένστολος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr εδώ και αρκετό καιρό ο αστυνομικός που υπηρετεί στην διεύθυνση αλλοδαπών είχε στοχοποιηθεί από αγνώστους μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητάς του. Μάλιστα άφηναν και απειλητικά σημειώματα.

Σήμερα, η σύζυγος του αστυνομικού ανυποψίαστη βγήκε από το σπίτι της αλλά δυστυχώς της την είχαν στημένη. Άρχισαν να φωνάζουν ότι είναι η σύζυγος του αστυνομικού και μάλιστα ένας από τους άνανδρους της επιτέθηκε με γροθιές!

Όπως είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα ένας από αυτούς είπε «αυτή είναι η γυναίκα του μπάτσου» και ο δεύτερος τη χτύπησε με γροθιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα περπατούσε στον δρόμο όταν την πλησίασε ένα μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που φέρεται να τη ρώτησαν εάν είναι γυναίκα αστυνομικού. 

Μόλις απάντησε καταφατικά, εκείνοι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, αποβιβάστηκαν από το δίκυκλο και την ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια, οι δράστες εξαφανίστηκαν από την περιοχή, με την αστυνομία να τους αναζητά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αθηνών που αναμένεται να λάβει κατάθεση από τη γυναίκα προκειμένου οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί ακριβώς.

https://www.newsit.gr/ & https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom