Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Πήρε "φωτιά" η Super League 1: Απασφάλισε ο Μαρινάκης - Μηνύσεις στους διαιτητές και επανάληψη του ματς ζητάει ο Ολυμπιακός - Τι απαντάει ο ΠΑΟΚ


Η ωμή αλλοίωση του αποτελέσματος σήμερα στον Βόλο,προκάλεσε την οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη,ο οποίος με προσωπική του δήλωση, αποκαλεί «ποδοσφαιρικά περιττώματα» Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και
Μπέο.Από πλευράς Ολυμπιακού έγινε γνωστό ότι θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές του αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός 0 - 0 και ζητάει την επανάληψή του.


Το διαιτητικό έκτρωμα του Βόλου με την ωμή αλλοίωση αποτελέσματος από τις αποφάσεις των διαιτητών, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με προσωπική του δήλωση, την οποία διάβασε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, αποκαλεί ποδοσφαιρικά «περιττώματα» τους Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέο.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα, όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια.

Ολυμπιακός: Μηνύσεις στους διαιτητές και επανάληψη του ματς

Δραστικά μέτρα είναι έτοιμοι να πάρουν στον Ολυμπιακό για όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο λιμάνι η αγανάκτηση ξεχειλίζει και μάλιστα σύμφωνα με όσα έλεγαν οι «ερυθρόλευκοι» τη Δευτέρα θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και σε όλους όσοι τους περιβάλλουν.

Σύμφωνα με κύκλους της ομάδας του Πειραιά θα ζητηθεί επανάληψη του αγώνα «λόγω της ξεκάθαρης σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο μεγάλο λιμάνι.

Επίσης στον Πειραιά τόνιζαν πως «αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουμε να νομιμοποιούμε αυτή τη φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στον Μαρινάκη

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».

Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».

Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότατα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.

ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».

Ειρωνική απάντηση του Γιώργου Σαββίδη στον Μαρινάκη

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε μέσω instagram γράφοντας: «Να μην μείνουμε μόνο στα λόγια, μέχρι τέλους».

Η απάντηση του Πανόπουλου στον Μαρινάκη
Με ανακοίνωσή της η Ξάνθη απάντησε στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφορικά με τον Χρήστο Πανόπουλο.

«Όσο αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί «ποδοσφαιρικών περιττωμάτων» στον «Αρχηγό των Πάντων».

Βόλος - Ολυμπιακός: Το καθαρό γκολ του Σουντανί, που ακυρώθηκε και με χρήση VAR (βίντεο)

Στο 17' μετά από μεγάλη μπαλιά του Σεμέδο ο Σουντανί βρέθηκε τετ-α-τετ και σκόραρε για το 0-1.

Ωστόσο μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε κακώς από τον διαιτητή Φωτιά, αφού ο Αλγερινός επιθετικός καλυπτόταν ξεκάθαρα από τον Φεράρι.

Στο VAR υπεύθυνοι είναι ο Ευαγγέλου με τον Φωτόπουλο, με την ευθύνη να είναι του δεύτερου, αφού είναι υπεύθυνος για τις περιπτώσεις οφσάιντ.

Δείτε τo ακυρωθέν γκολ του Σουντανί και με τη βοήθεια του Var

Τι είπε ο Βαρούχας για Σουντανί και Ελ Αραμπί

Πώς σχολίασε στην «Αθλητική Κυριακή» ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί και το μαρκάρισμα στον Ελ Αραμπί.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε ως εξής στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ τις επίμαχες φάσεις του αγώνα στον Βόλο.

Στο ακυρωθέν γκολ του Σουντανί είπε ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού καλυπτόταν και ήταν λάθος τόσο από τον βοηθό όσο και από την εξέταση στο var η απόφαση που λήφθηκε.

Επίσης ότι στη φάση προς το τέλος του ημιχρόνου για τα πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός, ο καθηγητής διαιτησίας είπε ότι ο Φεράρι κάνει πέναλτι στον Ελ Αραμπί διότι δεν έχει το μυαλό του στο να διώξει την μπάλα και εγκλωβίζει τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Άρα έπρεπε να καταλογιστεί η παράβαση. Στο προηγούμενο μαρκάρισμα στον Μπα, ο Βαρούχας είπε ότι δεν υπήρχε πέναλτι.

https://www.fosonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom