Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε τους διαιτητές του Βόλου για δωροδοκία!


Μήνυση κατά των πέντε διαιτητών της χθεσινής αναμέτρησης με τον Βόλο, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (0-0), κατέθεσε την Δευτέρα ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Η μήνυση που κατέθεσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά των Φωτιά, Σάββα, Φίλου, Ευαγγέλου και Φωτόπουλου είναι με την κατηγορία για δωροδοκία, ενώ για τους πέντε διαιτητές ξεκίνησε διαδικασία του αυτοφώρου, που λήγει στις 23.50 της 23/12/2019.

Συγκεκριμένα, η μήνυση αφορά το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 για κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση.

Τα διαιτητικά όργια των Φωτιά - Ευαγγέλου στο χθεσινό παιχνίδι προκάλεσαν την οργή των παικτών, του πάγκου, και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, με τον ηγέτης της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του αγώνα να κάνει λόγο για ποδοσφαιρικά περιττώματα.

Ο διαιτητής από την Πέλλα και ο VARistas – ευαγγελιστής της… Εξυγίανσης ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ του Σουντανί στο 17’, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκλεισαν τα πάντα σε διπλό πέναλτι πάνω σε Μπα και Ελ Αραμπί.
https://www.in.gr/



Δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη
Ο Σάββας Θεοδωρίδης με δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη τους διαιτητές του αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός, όπου οι ερυθρόλευκοι αδικήθηκαν κατάφωρα, με τους Φωτιά και Ευαγγέλου να αρνούνται καθαρό γκολ του Σουντανί, και πεντακάθαρο πέναλτι στον Ελ Αραμπί.

Ο επίτιμος πρόεδρος των ερυθρόλευκων τόνισε ότι θα κάνει ότι επιτρέπει ο νόμος για να προασπίσει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, ενώ ουσιαστικά γίνονται πράξη όσα είχαν προαναγγελθεί από χθες για μηνύσεις και αγωγές κατά των ρέφερι του ματς.

Ο Θεοδωρίδης σκοπεύει να «κυνηγήσει» τους  διαιτητές που είναι υπαίτιοι για την αλλοίωση αποτελέσματος στο Πανθεσσαλικό, υπογραμμίζοντας στη δήλωσή του πως δεν θα αφήσει να ασελγούν στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Έχω φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και δε θα αφήσω να ασελγούν πάνω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θα κάνω ότι μου επιτρέπει ο νόμος για να προασπίσω τα συμφέροντα του Ολυμπιακού. Και να είναι σίγουροι τα 5 εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού ότι θα το επιτύχω. Το μόνο που τους ζητάω είναι να σταθούν δίπλα στον Ολυμπιακό σε αυτές τις δύσκολες ώρες».​
https://www.tanea.gr/

Σημείωση Ζείδωρον:Να υπενθυμίσουμε ότι οι διαιτητές είχαν ενημερώσει ότι αν συνεχιστούν οι μηνύσεις εναντίον τους θα κάνουν αποχή επ’ αόριστον, κάτι το οποίο ήδη κάνουν πράξη και μετά από αυτή την ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom