Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Τραγωδία στο Αντίρριο: Νεκρός βρέθηκε και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου (βίντεο)


Νεκρός ανασύρθηκε και ο δεύτερος επιβάτης του ιστιοφόρου που αναποδογύρισε στη θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού «ο δεύτερος εκ των επιβαινόντων του ιστιοφόρου εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της ανατολικής προβλήτας Αντιρρίου».


Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για σκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο γάλλοι υπήκοοι και το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανατράπηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.


Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο άτομα επέβαιναν σε ιστιοφόρο που ήταν ελλιμενισμένο στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου, το οποίο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναποδογύρισε.


Το ένα από τα δύο άτομα πρόλαβε και ειδοποίησε τις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, καθίσταται δύσκολο για το κλιμάκιο να προσεγγίσει το σημείο ώστε να ανασύρει το άτομο, το οποίο φαίνεται να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχειρούν επιχειρούν 11 πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 δύτες από την 6η ΕΜΑΚ.
https://www.nafpaktianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom