Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Εστησαν ενέδρα και χτύπησαν έμπιστο συνεργάτη του Χρυσοχοΐδη - Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο


Επίθεση δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στενός σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Χαλάνδρι. Οι δράστες του έστησαν ενέδρα στο πάρκινγκ του Μετρό, όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του κι αφού του επιτέθηκαν, εξαφανίστηκαν.

Από την επίθεση τού προκλήθηκαν θλαστικά τραύματα κι ένα κάταγμα στο χέρι, με αποτέλεσμα ο στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Το θύμα είναι έμπιστος συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και χειρίζεται διάφορα θέματα.

Η επίθεση σε βάρος του έχει προκαλέσει ανησυχία στη λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ ειδικές υπηρεσίες ερευνούν ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο άνδρας αυτός είναι και μέλος της Επιτροπής για την Βία στους αθλητικούς χώρους και τα στημένα παιχνίδια. Δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα άτομα στο πάρκινγκ του μετρό στο Χαλάνδρι, το βράδυ της Τετάρτης, 27.11.2019.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως έφυγε από το υπουργείο και πήρε το μετρό, φτάνοντας στον σταθμό του Χαλανδρίου, όπου και είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, για να το πάρει και να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα, δύο άγνωστοι τον πλησίασαν κι άρχισαν να τον χτυπούν!

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Από το να πρόκειται για μια απόπειρα ληστείας, μέχρι το να είναι κάτι προσωπικό ή κάτι που να σχετίζεται με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom