Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

ΤΩΡΑ στο Αντίρριο: Αναποδογύρισε σκάφος - Φόβοι για δύο νεκρούς - Μεγάλη επιχείρηση στο σημείο (βίντεο))


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gnomip.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αναποδογύρισε σκάφος στην θαλάσσια περιοχή του Αντιρρίου, στο οποίο βρίσκονταν τα άτομα.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικού για τον εντοπισμό τους. Ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο στις 8 το βράδυ για ιστιοφόρο που ήταν δεμένο κοντά στα έργα στο Αντίρριο.

Οι πρώτες συγκεχυμένες πληροφορίες λένε ότι ο ένας έπεσε μέσα στη θάλασσα και ο άλλος έσπευσε να του δώσει σωσίβιο.

Στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι και η πρόσβαση στο σημείο είναι πάρα πολύ δύσκολη.

https://www.gnomip.gr/

Σύμφωνα με το nafpaktianews.gr πριν λίγη ώρα βούλιαξε ιστιοπλοϊκό ανοικτά του Αντιρρίου με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο αγνοούμενους Γάλλους που επέβαιναν σε αυτό.


Ένας νεκρός στη θάλασσα στο Αντίρριο
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, ανασύρθηκε νεκρός ένας άντρας στη θαλάσσια περιοχή Αντιρρίου, κοντά στο λιμάνι - Αγνοείται ένα δεύτερο άτομο, με το οποίο επέβαιναν μαζί σε ιστιοπλοϊκό σκάφος - Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή 

Τον θάνατο ενός άντρα προκάλεσε ήδη η κακοκαιρία με το όνομα «Γηρυόνης», που σαρώνει τη χώρα από το απόγευμα της Κυριακής και από τα δυτικά, με καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και ανέμους που κατά περιπτώσεις φτάνουν σε ισχύ ακόμα και τα δέκα μποφόρ.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, ανασύρθηκε νεκρός ένας άντρας στη θαλάσσια περιοχή Αντιρρίου, κοντά στο λιμάνι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άντρας επέβαινε σε ιστιοπλοϊκό μαζί με έναν φίλο του, όταν το σκάφος αναποδογύρισε από τους ισχυρούς ανέμους 7-8 μποφόρ, που πνέουν στην περιοχή.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε η ΕΜΑΚ. Σε συντονισμένη επιχείρηση με το Λιμενικό, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, αναζητείται ο δεύτερος άντρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom