Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Εισβολή χούλιγκανς στο Ρέντη και διακοπή του Ολυμπιακός - Μπάγερν για το Youth League! (φωτο & βίντεο)

Βαΐτσης και Βαμβακούλας απέτρεψαν τα χειρότερα

Στο 83ο λεπτό του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου, για το Youth League, περίπου 30 χούλιγκανς με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο!

Οι παίκτες των δύο ομάδων σοκαρίστηκαν από την εισβολή των χούλιγκανς (με ρόπαλα), οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον οπαδών της Μπάγερν, που βρίσκονταν στις εξέδρες του γηπέδου στο Ρέντη.

Οι φίλοι της Μπάγερν υποχώρησαν τρομοκρατημένοι, ενώ οι ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας έτρεξαν προς τα αποδυτήρια, μένοντας πίσω από διαφημιστικές πινακίδες.

Το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά, αλλά πλέον ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την Ευρώπη.

Αυτή την ώρα, ο Φρανσουά Μοδεστό βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διαιτητές του αγώνα.

Δείτε την εισβολή στο -11:50 του βίντεο (στο 83ο λεπτό του αγώνα)!


Φωτογραφίες με ματωμένους οπαδούς της Μπάγερν!

Το γύρο του κόσμου κάνουν φωτογραφίες με τραυματισμένους οπαδούς της Μπάγερν, που βρέθηκαν στο Ρέντη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για το Youth League!

Σοκαριστικές εικόνες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μετά την εισβολή χούλιγκανς κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου. Φίλοι της Μπάγερν με δεμένα κεφάλια και τραυματισμένοι στο πρόσωπο από την επιδρομή των κουκουλοφόρων!

Βαΐτσης και Βαμβακούλας απέτρεψαν τα χειρότερα

Αμέσως μετά την εισβολή, οι δύο παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, Γιώργος Βαΐτσης και Νίκος Βαμβακούλας, μπήκαν στο γήπεδο και παρενέβησαν, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού στράφηκαν προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν οι φίλοι της Μπάγερν και ζητούσαν συγνώμη για το περιστατικό!

Το παιχνίδι τελικά ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να στήνονται σε κύκλο γύρω από τη σέντρα και να παίζουν κορόιδο μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μάριους Αβράμ.

Youth League: Ολυμπιακός - Μπάγερν 0-4: Με «κορόιδο» και αγκαλιές έληξε το ματς!

Μάλιστα, μετά το τέλος ο Ρουμάνος ρέφερι αγκάλιασε όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων, σε μια πολύ όμορφη σκηνή.

https://www.fosonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom