Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση με τον Γερμενή - «Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς»


Ένταση δημιουργήθηκε στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής λίγο πριν την έναρξη της απολογίας του τρίτου κατηγορούμενου, πρώην βουλευτή, Γ.Γερμενή.

Η ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ της Μάγδας Φύσσα και της συνηγόρου των Αλεξόπουλου και Γερμενή, Β.Πανταζή. Η δικηγόρος προχώρησε σε δήλωση στο δικαστήριο, αναφέροντας πως ο Γ. Γερμενής δέχθηκε επίθεση από μέλος του ακροατηρίου πριν αρχίσει το πρωί η συνεδρίαση του δικαστηρίου.
Η κίνηση αυτή της συνηγόρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα. Από τις θέσεις του ακροατηρίου η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα σηκώθηκε όρθια φωνάζοντας: «Δεν ήταν από μέλος της αίθουσας, από τη μητέρα του Παύλου ήταν. Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς κιόλας. Άκου δέχθηκε επίθεση από ένα μπουκάλι»
Πρόεδρος: Αν έγινε εκτός της αιθούσης το δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο.
Συνήγορος: Είναι οι αστυνομικοί εδώ… Είμαστε μία αστική δημοκρατία, όλοι πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες…

Δηλώνει αθώος ο πρώην βουλευτή Αλεξόπουλος

Ο κατηγορούμενος τόνισε πως δηλώνει αθώος, προσθέτοντας «δεν υφίσταται τίποτα, ούτε κάποιο επεισόδιο έγινε, ούτε υπάρχει κάποιος μάρτυρας για το πρόσωπο μου».
Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο ίδιος πρώτα εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 2012 και στη συνέχεια γνώρισε τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο και του ζητήθηκε να γίνει υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, και όχι μέλος.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom