Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης, ο «Αποδυτηριάκιας» του Φίλαθλου


Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Καίσαρης.Ηταν ο δημοσιογράφος που έγραφε και επιμελούνταν καθημερινά τη στήλη του «Αποδυτηριάκια» στον Φίλαθλο,που άφησε εποχή στον Ελληνικό τύπο...

O Κώστας Καίσαρης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρείτο από ανίατη ασθένεια και τις τελευταίες δύο εβδομάδες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντινάν.

Υπήρξε μία εμβληματική μορφή του ελληνικού Τύπου ο Κώστας Καίσαρης.Ο κορυφαίος δημοσιογράφος εργάζονταν για τρεις σχεδόν δεκαετίες στον "Φίλαθλο" του Γιώργου Κουρή και του Νίκου Καραγιαννίδη,ενώ τα δύο τελευταία χρόνια στην εφημερίδα τα ΝΕΑ και στην ιστοσελίδα to10.gr, συνεχίζοντας μια τεράστια καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Ο Κώστας Καίσαρης άρχισε τη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία από τον "Ριζοσπάστη", ενώ πέραν του "Φιλάθλου" συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τον «Ελεύθερο Τύπο», με τις αθλητικές εφημερίδες «Goal News» και «Νοκ άουτ» και τον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra FM".

Ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος έγραψε μια μοναδική ιστορία στον ελληνικό Τύπο, με την «αιχμηρή» του πένα να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα μεγάλα θέματα του ελληνικού αθλητισμού.

Υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο «κυνήγι» της είδησης αλλά παράλληλα είχε τον τρόπο για να σχολιάσει με καυστικό ύφος τα δρώμενα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές που ο Κώστας Καίσαρης ασχολήθηκε με θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας, με τοποθετήσεις και σχόλια που έκαναν την διαφορά, λόγω του μοναδικού ύφους που είχε η γραφή του εκλιπόντος.

Η θρυλική στήλη του «Αποδυτηριάκια» ήταν κάθε μέρα στο δεξί μέρος της τελευταίας σελίδας του Φίλαθλου,όπου με μικρά κειμενάκια ο Κώστας Καίσαρης καυτηρίαζε τα πάντα με χιουμοριστικό-ανατρεπτικό ύφος γραφής.Τις Κυριακές όμως η στήλη γινόταν σεντόνι και καταπιάνονταν ολόκληρη με ένα θέμα που πολλές φορές γυρνούσε και στις μέσα σελίδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom