Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Σοκ! Παιδί δυόμιση ετών πέθανε από πνιγμό σε παιδικό σταθμό


Συγκλονισμένη είναι η Ελληνική Αστυνομία από τον θάνατο ενός παιδιού δυόμιση ετών.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το παιδί ενός αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του αεροδρομίου, έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr το περιστατικό σημειώθηκε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό περιοχής που βρίσκεται στη νότια Αττική την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Το παιδί, αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr έτρωγε στον παιδικό σταθμό μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, όταν κάτι κόλλησε στο λαιμό του. Τα παιδιά τάιζαν κατά πληροφορίες δύο υπάλληλοι του παιδικού σταθμού.

Όπως πληροφορήθηκε ο τραγικός πατέρας, το παιδί του μεταφέρθηκε κλινικά νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων. Πηγές που γνωρίζουν όσα συνέβησαν μετέφεραν στο newsit.gr ότι έγινε προσπάθεια ανάνηψης, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε και στο χειρουργείο, αφού λόγω της έλλειψης οξυγόνου είχε προκληθεί κάποιο οίδημα στον εγκέφαλό του.

Το δυόμιση ετών παιδάκι, παρέμεινε επί δέκα ημέρες σε καταστολή, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ελπίδες για τη ζωή του. Σήμερα το μεσημέρι, δυστυχώς κατέληξε, ενώ όπως πληροφορείται το newsit.gr, ο αστυνομικός πατέρας του πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά όσων κατά φαινόμενα ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού του.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom