Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Βρήκαν... στρατηγικό κακοπληρωτή στα Γιάννενα! - Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα Παρασκευή για οφειλή 58 ευρώ!!!


Αλλαγή πολιτικής από την ΔΕΗ… Κόβει το ρεύμα ακόμη κι αν είναι ανεξόφλητος ένας λογαριασμός και μάλιστα λίγων ευρώ!!! Σαφάρι φαίνεται ότι έγινε στην Ήπειρο, σε πόλεις και χωριά τις τελευταίες ημέρες..
Και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου άνθρωποι επέστρεψαν από την δουλειά τους και βρήκαν τα σπίτια τους στο… μαύρο σκοτάδι!

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που δύσκολα θα βρει ίδια στην περιοχή είναι αυτή που παρουσιάζουμε! Κάτοικος της πόλης των Ιωαννίνων επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι του και το βρήκε χωρίς ρεύμα.. Κι αφού ερεύνησε για τυχόν διακοπή ή βλάβη διαπίστωσε ότι δεν είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά..

Είχε περάσει το συνεργείο και του είχε κατεβάσει διακόπτες! Του είχε κόψει το ρεύμα με άλλα λόγια!

Όφειλε μόνο τον τελευταίο λογαριασμό ο οποίος είχε λήξει τον προηγούμενο μήνα. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι χρεώσεις για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος ήταν μόλις δύο ευρώ!!!

Ο συνολικός λογαριασμός ανέρχεται στα 58 ευρώ χωρίς να υπάρχει καμία προηγούμενη ανεξόφλητη οφειλή που θα μπορούσε να τον κατατάξει στους…. στρατηγικούς κακοπληρωτές!

Από τα 58 ευρώ μόλις τα δύο αφορούν στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος καθώς στον λογαριασμό συμψηφίζονται 17 ευρώ από τις γνωστές έναντι χρεώσεις της επιχείρησης!

Γι’ αυτή την οφειλή λοιπόν η ΔΕΗ έκλεισε το ρολόι και μάλιστα Παρασκευή καταδικάζοντας το νοικοκυριό να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ολόκληρο το Σαββατοκύριακο!!!

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι αναπόφευκτα…

Είναι γενική κατεύθυνση η διακοπή ρεύματος αν είναι ανεξόφλητος ένας και μόνο λογαριασμός;

Προηγείται ενημέρωση του πελάτη; Στην προκειμένη περίπτωση τέτοια δεν υπήρξε..

Είναι υπερβάλλων ζήλος η διακοπή να γίνεται Παρασκευή που σημαίνει ότι ένα σπίτι, ένα νοικοκυριό στο οποίο μπορεί να υπάρχουν ηλικιωμένοι ή παιδιά, άνθρωποι δηλαδή που χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα, να μένει χωρίς ρεύμα για τρεις ημέρες;
https://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom