Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Κουβαρνταλίκια Βρούτση: "Κατακρεούργησε" τις επικουρικές ο Κατρούγκαλος κι αυτός αποφάσισε να δώσει... πουρμπουάρ 52,5 ευρώ! (ηχητικό)


Το νομοσχέδιο του νέου ασφαλιστικού ακόμα προετοιμάζεται,όμως ο κύριος Βρούτσης ήδη αποφάσισε μόνος του τα νέα ποσά των επικουρικών συντάξεων που "κατακρεούργησε" ο Κατρούγκαλος!

Ο νέος εργατοπατέρας μάλιστα θεωρεί πως τα... πουρμπουάρ των 52,5 ευρώ κατά μέσο όρο που αποφάσισε να δώσει στους συνταξιούχους, που επί τρία χρόνια "έγδαρε" ο νόμος Κατρούγκαλου,είναι ικανοποιητικά κι αναπληρώνουν τη χασούρα και γι' αυτό βγήκε χθες να διατυμπανίσει τα κουβαρνταλίκια του.

Διαβάστε παρακάτω κι ακούστε όσα είπε στο ρ/σ ΣΚΑΪ
Αυξήσεις  στις επικουρικές τους συντάξεις 52,5 ευρώ το μήνα μεσοσταθμικά ,ή 630 ευρώ ετησίως  θα λάβουν 465.112 συνταξιούχοι και μάλιστα αναδρομικά από τις 4 Οκτώβριου 2019 (ημέρα έκδοσης της δικαστικής απόφασης) όπως ανακοίνωσε  μέσω του ΣΚΑΙ 100,3  ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Μιλώντας χθες το μεσημέρι στο κεντρικό μαγκαζίνο και τον Νίκο Στραβελάκη, ο κ. Βρούτσης είπε ότι πρόκειται για τους συνταξιούχους που έπαιρναν  πάνω από 1300 ευρώ το μήνα (συνολική σύνταξη -κύρια και επικουρική) και είχαν θιγεί από τον νόμο Κατρούγκαλου και δικαιώθηκαν με την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ.



Οι αυξήσεις θα δοθούν με το νέο ασφαλιστικό νόμο που προετοιμάζει η Κυβέρνηση σε συμμόρφωση με την  απόφαση του  ΣτΕ. Το νομοσχέδιο όπως είπε ο υπουργός Εργασίας αναμένεται να έρθει στη Βουλή  στις αρχές του νέου έτους.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom