Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Πάρος: Με το... δεξί ο Αστέρας Μαρμάρων 4-2 τον ΑΠΣ Κύθνου (φωτο & βίντεο)


Με το... δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Αστέρας Μαρμάρων Πάρου καθώς το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε στην έδρα του με 4-2 του ΑΠΣ Κύθνου.

Το συγκρότημα του Αλέκου Αλεξανδρή εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και τα προσωπικά λάθη που έγιναν στην άμυνα των φιλοξενούμενων και πήρε τη νίκη.

Από την άλλη, ο ΑΠΣ Κύθνου παρότι προσπάθησε και έδειξε ότι αποτελεί μια ομάδα με πολύ ταλέντο και μέλλον έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Ραμπαβίλας που στο 8' και στο 67' με δυο σουτ άνοιξε και έκλεισε το χορό των γκολ.

Στο 35' ο Κούτσι με πλασέ είχε ισοφαρίζει σε 1-1 για τον ΑΠΣ Κύθνου, με τον Κληρονόμο στο 40' με φοβερή σέντρα-σουτ να κάνει το 2-1 και να το πανηγυρίζει έξαλα κάνοντας πανηγυρισμό... αλά Μπεμπέτο δεδομένου ότι πριν τρεις ημέρες η γυναίκα του έφερε στο κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Στο 59' ο Χαραλαμπίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα και με σουτ έκανε το 4-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 73' ο Γονίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Αλέκος Αλεξανδρής): Σομπόνης, Κρητικός, Βιτζηλαίος (78' Μπελούκης Α.), Μοστράτος, Νταής Αλιπράντης (85' Ραγκούσης), Καργιώτης (70' Μπελούκης Στ.), Χριστοφόρος (35' λ.τρ. Κληρονόμος), Ραμπαβίλας, Αριανούτσος, Χαραλαμπίδης.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (Σταύρος Κονιδάρης): Γκριέλας, Λεβαντής (55' Μπιζικούκης), Γονιδάκης, Γαρδεράκης, Λαρετζάκης (64' Γονίδης Ν.), Τσιρδήμος, Αρμάντο, Ψαρράς, Ηλίου, Γονίδης Μ., Τσάλα.

Φωτογραφίες και βίντεο




https://www.sportcyclades.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom