Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Τραγωδία στο νέο Μώλο Δραπετσώνας: Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα - Εντοπίστηκε σε βάθος 32 μέτρων (βίντεο)


Σε βάθος 32 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που έπεσε με την οδηγό του στον νέο Μώλο στη Δραπετσώνα και έχει ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να ανασύρουν τη γυναίκα.

Το νερό στον νέο Μώλο στη Δραπετσώνα είναι θολό κάτι το οποίο δυσκολεύει το έργο του λιμενικού και την όλη επιχείρηση. Τα αίτια για τα οποία η γυναίκα βρέθηκε στο βυθό παραμένουν άγνωστα.Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί ένα κινητό, φάρμακα κι ένας καθρέφτης.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που ήταν στο σημείο, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κι έτσι κανείς δεν πρόλαβε να καταλάβει τι γινόταν και να αντιδράσει. Ο ίδιος μάλιστα εκτιμά πως πήγαινε με πάνω από 100 χλμ την ώρα.

Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο (απαγορεύεται για το ευρύ κοινό), και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνοδηγό, ενώ επίσης αναφέρεται πως στο αμάξι ήταν δύο σκυλιά, το ένα από τα οποία βγήκε στην επιφάνεια και σώθηκε.


Η Δραπετσώνα – όπως είναι φυσικό – είναι στο πόδι, καθώς το αυτοκίνητο της 55χρονης οδηγού έχει πέσει σε μεγάλο βάθος, που μπορεί να φτάνει και τα 100 μέτρα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom