Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Έφη Αχτσιόγλου,μία υπουργός που ζει σ' άλλη χώρα,βροντοφωνάζει: “Κάτω τα χέρια από το οκτάωρο”!!!!

Μακάριοι όσοι υπουργεύουν και ζούνε... σ' άλλη χώρα! Βγείτε από το καβούκι σας και τότε μπορεί να πέσετε από τα σύννεφα με όσα συμβαίνουν στην ίδια σας τη χώρα κυρία Αχτσιόγλου....
Ζείδωρον

“Θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως το οκτάωρο, είναι στηρίγματα που
δεν μπορούν να τίθενται υπό αμφισβήτηση” τονίζει με έμφαση η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή την παράταση της εργασιακής ημέρας έως 12 ώρες στην Αυστρία και μας έκανε να σκάσουμε από τα γέλια.

Σε μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook, η κ. Αχτσιόγλου έγραψε:


“Ψηφίστηκε την Πέμπτη από το αυστριακό Κοινοβούλιο ο νόμος με τον οποίο θεσπίζεται η παράταση της εργασιακής ημέρας έως τις 12 ώρες.

Την ίδια ώρα, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Αυστρίας, Beate Hartinger-Klein, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Αυστρία για το επόμενο εξάμηνο, προσκάλεσε όλους τους υπουργούς Εργασίας της ΕΕ να συζητήσουμε για το μέλλον της εργασίας.

Αποδεχόμενη με ευγένεια την πρόσκληση, της απάντησα ότι τα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα, όπως το οκτάωρο, είναι στηρίγματα που δεν μπορούν να τίθενται υπό αμφισβήτηση, αλλά που μόνο πάνω σε αυτά μπορούμε να χτίσουμε το κοινό μας μέλλον”.

Στα σοβαρά τώρα,η κυρία υπουργός πιστεύει ότι λειτουργεί το οχτάωρο ή απλά βαδίζει στο δρόμο του ψέματος που χάραξε ο αρχηγός της;

Δεν υπάρχουν σχόλια: