Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Εικόνες αποκάλυψης στην Κινέτα: Καίγονται σπίτια - Εκκενώθηκαν οικισμοί! - Στην μάχη και ο στρατός! (φωτο & βίντεο)


Εικόνες βγαλμένες από την κόλαση στην Κινέτα - Η μεγάλη φωτιά καίει τα πάντα στο διάβα της - Εικόνες πανικού με κατοίκους να εγκαταλείπουν όπως - όπως τα σπίτια τους! - Η φωτιά μαίνεται στους οικισμούς Πανόραμα,
Μαρούλα και Γαλήνη - Η φωτιά είναι τόσο μεγάλη που οι καπνοί έχουν σκεπάσει όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής - Έκλεισε η εθνική οδός αφού η φωτιά πέρασε τον δρόμο! - Εκκενώθηκαν τρεις οικισμοί

Τρομακτικές διαστάσεις έχει πάρει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο δάσος πάνω από την Κινέτα και τώρα καίει σπίτια σε οικισμούς! Οι εικόνες που έρχονται από το σημείο είναι συγκλονιστικές με σπίτια να έχουν παραδοθεί στις φλόγες!

Ο αέρας άλλαξε φορά με αποτέλεσμα να «κατέβει» η φωτιά από το βουνό και να έχει φτάσει σε κατοικημένες περιοχές. Κάηκαν και σπίτια. Λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή οι φλόγες έχουν φτάσει και στην κατοικημένη περιοχή Μαρούλα βόρεια της Κινέτας, αλλά και στον οικισμό Πανόραμα, ενώ το έργο των εναέριων μέσων δυσχεραίνουν οι πυκνοί καπνοί που έχουν φτάσει ακόμη και σε πολλές περιοχές της Αττικής.
Εκφράζονται φόβοι ότι η φωτιά ενδεχομένως να κινηθεί προς το Αλεποχώρι! Κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους όπως – όπως και οι εικόνες από το σημείο δείχνουν σπίτια να έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Οι αρχές ζητούν από τους πολίτες να ακούν τις οδηγίες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Πολλοί από τους κατοίκους της περιοχής με λάστιχα στα χέρια προσπαθούν όπως – όπως να σβήσουν την φωτιά.

Ήδη, εκκενώθηκαν, οι οικισμοί Γαλήνη, Πανόραμα 1 και Πανόραμα 2. Αυτή την ώρα επιχειρούν 70 πυροσβέστες με τριάντα οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.
Είχαμε προειδοποιήσει για την φωτιά καταγγέλει στο newsit.gr κάτοικος της περιοχής


Δείτε την στιγμή που τα σπίτια παραδίνονται στις φλόγες

 Updating...
 07/23/2018 15:41
Σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες στον οικισμό Πανόραμα - Οι εικόνες είναι συγκονιστικές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom