Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ηράκλειο: Σοκάρει η εξομολόγηση της ανήλικης - Στη φυλακή ο πατέρας της - Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις!


Στα χέρια της δικαιοσύνης οι εκθέσεις δύο παιδοψυχολόγων. Η υπόθεση που αναστατώνει το Ηράκλειο, σταθερά στο προσκήνιο.την φυλακή οδηγείται τελικά, όπως αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο στο Ηράκλειο,
ο νεαρός ιδιωτικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση, αιμομιξία σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Την περασμένη Πέμπτη, μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακρίτρια είχαν διαφωνήσει. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο που αποφάσισε την προφυλάκισή του. Υπέρ της προφυλάκισης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν και η εισήγηση του εισαγγελέα.
Η υπόθεση έφθασε στην κύρια ανάκριση μετά από την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης έχουν ληφθεί υπόψη και οι εκθέσεις δύο παιδοψυχολόγων. Σε αυτές τις εκθέσεις η ανήλικη φέρεται να έχει περιγράψει τα όσα βίωνε μέσα στο σπίτι της, από τον ίδιο τον πατέρα της. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το Ηράκλειο, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το χρονικό της υπόθεσης που αναστατώνει το Ηράκλειο

Η υπόθεση είχε έρθει στη δημοσιότητα το 2009 όταν το 11χρονο – τότε – κορίτσι είχε αποκαλύψει στη μητέρα του τα όσα φέρεται να βίωνε στα χέρια του πατέρα του. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα της μικρής κατήγγειλε στις Αρχές τον – τότε – σύζυγό της και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ενώπιον της Έδρας ότι είναι αθώος. Συγκεκριμένα, αρνήθηκε ότι προέβη στις ασελγείς πράξεις τις οποίες κατήγγειλε το 2009 η κόρη του και για τις οποίες έχει κριθεί ένοχος από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο.
Εξάλλου, ο 49χρονος ισχυρίστηκε ότι το παιδί είχε πει όσα είπε τότε μετά από πίεση που δέχτηκε από τη μητέρα του, καθώς το ανδρόγυνο δεν τα πήγαινε καλά. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος είπε ότι η γυναίκα του είχε δεσμό με άλλον άνδρα κι ότι ήθελε να χωρίσει με τον ίδιο. Αυτός είναι – σύμφωνα με τον κατηγορούμενο – ο λόγος για τον οποίο η πρώην σύζυγός του είπε στην κόρη τους να ισχυριστεί ότι ο πατέρας της ασέλγησε σε βάρος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom