Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Βαρύ πένθος στη Ζάκυνθο: Εργαζόμενος σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία (φωτο)


Ένα περιστατικό τραγικού θανάτου του 31χρονου συμπολίτη μας Τάσου Λευκαδίτη ήρθε να βυθίσει στην θλίψη αργά το βράδυ του Σαββάτου την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτήν την στιγμή πρόκειται για εργατικό ατύχημα καθόσον ο άτυχος 31χρονος στην προσπάθεια του να επισκευάσει τον κλιματισμό σε κέντρο ψυχαγωγίας στην περιοχή του Λαγανά χτυπήθηκε από το ρεύμα.

Αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου άσφυγμος, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Θλίψη και οδύνη έχει απλωθεί σε ολόκληρο το νησί στο άκουσμα του άδικου χαμού του αγαπημένου συμπολίτη μας Τάσου Λευκαδίτη 31 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος επήλθε από ατύχημα ηλεκτροπληξίας, το βράδυ του Σαββάτου σε κατάστημα διασκέδασης στην περιοχή του Λαγανά.

Ο Τάσος ήταν ένα παιδί γεμάτο καλοσύνη, με όνειρα και με πολύ ενδιαφέρον για την δουλειά του.Ηταν τεχνικός ήχου.

Είχε πάρα πολλούς και αγαπημένους φίλους.Η κοινωνία της Ζακύνθου τον λάτρευε και στο άκουσμα της απίστευτης είδησης, ολόκληρο το νησί θρηνεί.

Ανασύραμε από το αρχείο μας, μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο άτυχος Τάσος, δεύτερος από δεξιά, μαζί με ολόκληρο το επιτελείο μετάδοσης του φετεινού καρναβαλιού, αφού ήταν στην ομάδα της τεχνικής επιμέλειας του ήχου.

Η εφημερίδα μας για το τραγικό αυτό περιστατικό εκφράζει στους οικείους του τα θερμά της συλληπητήρια.
https://www.imerazante.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom