Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Χάος φέρνει η ματωμένη Σελήνη - Σκάνδαλα και ξαφνικές εκλογές στην Ελλάδα

Τι σηματοδοτεί η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη του αιώνα που θα γίνει στις 27 Ιουλίου

Την πιο μαγική νύχτα του χρόνου θα ζήσουμε στις 27 Ιουλίου με το «Ματωμένο Φεγγάρι», τη μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη του
αιώνα. Το φαινόμενο, που θα είναι ορατό και στη χώρα μας, θα είναι άκρως εντυπωσιακό, ωστόσο θα μοιάζει με πυρακτωμένο σίδερο εξαιτίας των αστρολογικών γεγονότων που θα προκύψουν.

Η διάρκεια της σεληνιακής έκλειψης θα αγγίξει τα 107 λεπτά, με την αμέσως μικρότερη σε διάρκεια να έχει καταγραφεί τον Ιούλιο του 2000.

«Ο λόγος που η συγκεκριμένη έκλειψη θα διαρκέσει τόση ώρα είναι γιατί, πρώτον, η Σελήνη θα περάσει μέσα από το κέντρο της σκιάς της Γης -γνωστή ως ούμπρα- και, δεύτερον, γιατί η θέση των πλανητών, και πιο συγκεκριμένα της Γης, θα βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο σημείο της από τον Ηλιο. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κόκκινο χρώμα στο φεγγάρι, το οποίο υπό αυτή τη μορφή λέγεται “red moon”. H διαδικασία θα διαρκέσει σχεδόν τέσσερις ώρες, με την έκλειψη να μετρά 107 λεπτά» εξηγεί στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της American Federation of Astrologers, η έκλειψη γίνεται στις τέσσερις μοίρες του Υδροχόου, σε σύνοδο με τον κόκκινο πλανήτη Αρη.

«Συνολικά το φαινόμενο θα είναι τόσο δυνατό, ώστε η επιρροή του θα κρατήσει τουλάχιστον έναν χρόνο. Η σύνθεση αυτή σήμανε το 2000 το βούλιαγμα του χρηματιστηρίου της Σοφοκλέους, αποκάλυψε την πολιτική απάτη και έφερε τις πρόωρες εκλογές».

Σκάνδαλα και ξαφνικές εκλογές στην Ελλάδα

«Με “Ματωμένο Φεγγάρι” και σεληνιακή έκλειψη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα βάλει τον θεμέλιο λίθο για το τέλος του πολιτικού μέλλοντός του μέσα από αποκαλύψεις σκανδάλων. Θα δημιουργηθεί πολιτικό χάος που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση συμμαχιών και κομμάτων, καθώς και ξαφνικές εκλογές με πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναταραχές και κόντρα μεταξύ Εκκλησίας και κράτους.

Θα ασκηθούν διώξεις από τις αποκαλύψεις σκανδάλων, με πολιτικά πρόσωπα να κινδυνεύουν να βρεθούν στη φυλακή. Η έκλειψη αυτή επηρεάζει υπέδαφος, θάλασσα και ουρανό, μέσα από ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς. Θα ζήσουμε απόπειρες δολοφονιών και αποκαλύψεις παρανομιών στις μυστικές υπηρεσίες.

Επιπλέον υπάρχει σενάριο για αλλαγή συνόρων, ενώ ο κίνδυνος δεν έχει φύγει μακριά από τη Θράκη και την Αλβανία. Αστρολογικά η χώρα βάλλεται και από τη μερική έκλειψη του Ηλίου στις 11 Αυγούστου στον Λέοντα, που θα οδηγήσει στην ολοκλήρωση των γεγονότων στη Χρονιά του Χοίρου, το 2019. Με την έκλειψη αυτή, θα παρθούν κάποιες αποφάσεις και μάλιστα γρήγορα».

Τρίζει ο θρόνος της Μέρκελ, ανησυχία για Μακρόν και Μέι

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό και σε άλλες χώρες του πλανήτη, αφού η έκλειψη αυτή επηρεάζει σε παγκόσμιο επίπεδο το εμπόριο, τις επικοινωνίες και τα χρηματιστήρια.

«Θα υπάρχει πρόβλημα σε διπλωματικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να προκληθούν επιθέσεις που θα είναι ουσιαστικά η προετοιμασία για έναν εμπορικό, οικονομικό και -γιατί όχι;- ένοπλο πόλεμο. Αναταράξεις στο ευρώ αλλά και στη λίρα Αγγλίας θα φέρουν τα πάνω κάτω στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι. Αύξηση της εγκληματικότητας, των ατυχημάτων στη θάλασσα -ακόμα και στα ελληνικά πελάγη- και των τρομοκρατικών χτυπημάτων σε πολλές χώρες. Διαμελισμός των Σκοπίων και αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια.

Η Γερμανία θα θρηνήσει τον θάνατο μεγάλου πολιτικού προσώπου, ενώ τρίζει ο θρόνος της Ανγκελα Μέρκελ από σκάνδαλα και επιθέσεις από ακροδεξιά στοιχεία. Προβλήματα στο Παρίσι από διαδηλώσεις και σκάνδαλα της κυβέρνησης του Εμανουέλ Μακρόν».

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Κριός
Ο,τι θέλετε να κάνετε και να αποκτήσετε το καταφέρνετε με το σπαθί σας. Δεν θέλετε να ανακατεύονται άλλοι στα πόδια σας. Πολλές φορές αυτό σας κάνει να φαίνεστε εγωιστές ή ακόμα και ατομιστές στα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Προτιμότερο είναι να μην είστε έτσι και να αποδέχεστε άλλες γνώμες ή σκέψεις, οι οποίες μπορεί να είναι πιο σωστές, πιο ταιριαστές σε αυτό που κάνετε.

Ταύρος
Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στο οικογενειακό σας περιβάλλον, διότι αυτή η περίοδος δεν είναι και πολύ καλή για τις σχέσεις σας. Είναι η περίοδος που μπορεί να αρχίσουν τα μικροξεσπάσματα, γι' αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την όποια κατάσταση με ηρεμία και ψυχραιμία. Οσο για το ταίρι σας, καλύτερα να του λέτε την αλήθεια και να είστε ειλικρινής απέναντί του, διότι με τα ψέματα δεν θα καταφέρετε τίποτα.

Δίδυμοι
Ταξίδια που προκύπτουν την περίοδο αυτή θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να πετύχετε μια συνεργασία από την οποία βγαίνετε κερδισμένοι. Θα χρειαστεί να προσέξετε μόνο την επιρροή που ασκούν οι άλλοι πάνω σας. Καλό θα ήταν οι αποφάσεις να είναι μόνο δικές σας. Το διάστημα αυτό σας ευνοεί ιδιαίτερα για να λύσετε θέματα με το Δημόσιο αλλά και να ρυθμίσετε χρέη από το παρελθόν.

Καρκίνος
Πάθος και ενέργεια είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που ξυπνά τις αισθήσεις σας και γενικά σας κάνει πιο ερωτικούς. Αν ηρεμήσετε και δείτε τα πράγματα πιο ήρεμα και πιο ψύχραιμα, θα κερδίσετε πολλά περισσότερα από τις σχέσεις σας. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνετε κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας. Ετσι θα ανανεώσετε τη σχέση σας, αλλά και θα του δείξετε πόσο το αγαπάτε.

Λέων
Γενικά είστε αρκετά ήρεμα άτομα κι αυτό χρησιμεύει στη δουλειά σας, μια και οι περισσότεροι έχουν άγχος. Εσάς το άγχος ή δεν θα σας πιάσει καθόλου ή θα είστε συνεχώς αγχωμένοι. Είστε ισορροπημένοι οικονομικά και επαγγελματικά, και αυτό είναι κάτι αρκετά καλό, γιατί έτσι βοηθιέστε ώστε να βλέπετε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις όπως είναι πραγματικά. Αποφύγετε τον δύσκολο δρόμο, για να πετύχετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Παρθένος
Είστε αρκετά λογικοί στις επιλογές των αγαπημένων σας. Ξέρετε τι θέλετε, αλλά οι σχέσεις σας ή θα είναι διαρκείας ή θα είναι της μιας στιγμής. Πρέπει να δώσετε προσοχή στα τυχόν οικογενειακά σας προβλήματα, γιατί θα σας επηρεάσουν αρκετά. Σας αρέσει να παίζετε με πολλούς και πολλές. Δηλαδή, θα θέλατε να ζείτε σε μία κοινωνία που να επιτρέπεται να κάνετε όσους γάμους θέλετε και γενικά να κάνετε ό,τι θέλετε εσείς συναισθηματικά.

Ζυγός
Είστε αρκετά σκεπτικά και διανοητικά άτομα. Ξεφύγετε λίγο από την καθημερινή συνηθισμένη σχέση σας και κάντε κάτι διαφορετικό. Είστε αναποφάσιστοι και αυτό σας κάνει να φαίνεστε κάπως αδιάφοροι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Επιτέλους, πάρτε μια απόφαση και υλοποιήστε την. Μην απογοητεύεστε εύκολα, γιατί έτσι χάνετε τις δυνάμεις σας. Και μη στενοχωριέστε για μικροπράγματα. Οι άλλοι του ζωδιακού σάς γνωρίζουν ως ήρεμα άτομα. Από εσάς θέλω να συνεχίσετε να είστε όπως είστε.

Σκορπιός
Στον έρωτα παθιάζεστε εύκολα. Είναι δύσκολο για εσάς να βρίσκεστε σε μια ρουτινιασμένη σχέση και ειδικά σε γάμο. Δεν λέω, όλοι ερωτευόμαστε και νιώθουμε ευτυχισμένοι και μόνο στη σκέψη αυτού του -υποτίθεται- συναρπαστικού γεγονότος. Αλλά μπορεί στην αρχή να το ζείτε, μετά όμως αρχίζουν τα δύσκολα και οι υποχρεώσεις, όχι μόνο στον γάμο αλλά και απέναντι στο ταίρι σας. Ολοι, όμως, κάνουν το λάθος και παντρεύονται από πολύ νωρίς.

Τοξότης
Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα άτομα που σας περιβάλλουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μην ακούτε και πολύ τα άτομα της εμπιστοσύνης σας, ιδιαίτερα όταν θέλετε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση. Αυτό το λέω γιατί, αν στηριχτείτε σε κάποιον άλλον για προσωπικά σας ζητήματα, τότε θα λέτε ότι εκείνος σας επηρέασε και κάνατε ό,τι κάνατε. Θα πρέπει να έχετε συναίσθηση του εαυτού σας και εμπιστοσύνη σε σας.

Αιγόκερως
Οπως λέει και το τραγούδι, «περνώ και μόνη/ος μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δεν σε έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός/η». Ετσι είστε και εσείς. Η πιο καλή συντροφιά για εσάς είναι, όπως πάντα, η μοναξιά. Γι' αυτό, μη νομίζετε ότι φταίνε οι άλλοι που δεν σας πλησιάζουν, εσείς φταίτε που έχετε ένα ύφος λες και θέλετε να περνάτε τους άλλους από ανάκριση.

Υδροχόος
Στα επαγγελματικά σας τα πάτε αρκετά καλά αυτό το διάστημα, κάτι το οποίο σας συμφέρει για τη συνέχεια. Θα κάνετε νέες συνεργασίες, τις οποίες περιμένατε καιρό. Είναι δύσκολο, ωστόσο, να επιβιώσετε και να βγείτε ζωντανοί, καθώς υπάρχουν άτομα τα οποία θέλουν με οποιονδήποτε τρόπο να σας ξεφορτωθούν. Γι' αυτό θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, αλλά και να περιμένετε τα πάντα από αυτούς. Είστε καλύτεροι και σίγουρα πιο έξυπνοι.

Ιχθύες
Νέες γνωριμίες προκύπτουν, οι οποίες θα σας αλλάξουν αρκετά. Θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή διαφορετικά απ' ό,τι πριν. Θα σας δώσουν την ευκαιρία να μάθετε τι σημαίνει ιδανική σχέση. Η αλήθεια είναι ότι τις σχέσεις εμείς τις καθορίζουμε και τις φτιάχνουμε, ενώ για το μέλλον ευθύνονται το ίδιο και οι δύο σύντροφοι. Αποδεχθείτε οτιδήποτε καινούργιο με ενδιαφέρον και χαρά, γιατί θα είναι η αρχή μιας νέας περιπέτειας.

https://www.espressonews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom