Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο μαζί με πλήθος κόσμου έτρεξαν για την «Κιβωτό του Κόσμου» (φωτο)


Η πρωτοβουλία Antetokounbros 5K Run έχει αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αποτελεί ένα παγκόσμιο μήνυμα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, και την ομαδικότητα.

Είναι αστέρας του NBA, διάσημος, εκατομμυριούχος (πλέον), θεωρείται ένας από τους καλύτερους και εντυπωσιακότερους αθλητές που έχουν παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεχνά την Ελλάδα, τη χώρα που μεγάλωσε και του άνοιξε την πόρτα για μία ζωή που εκατομμύρια ονειρεύονται, αλλά μετρημένοι στα δάχτυλα καταφέρνουν να κάνουν πραγματικότητα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του Θανάσης και Κώστας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης ενός αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα για την αλληλεγγύη, τη διαφορετικότητα, και την ομαδικότητα.

Η πρωτοβουλία Antetokounbros 5K Run έχει αμιγώς φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη του έργου και των αναγκών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρα και παιδιού του πατέρα Αντώνιου, «Κιβωτός του Κόσμου».

Ο συμβολικός αγώνας τρεξίματος των αδερφών Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στις 8 μ.μ. από το γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα στα Σεπόλια, εκεί όπου ο διάσημος πλέον αστέρας του NBA έβαλε τα πρώτα του καλάθια.

Ο αγώνας κατέληξε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9 μ.μ., και εξελίχθηκε σε μία μεγάλη γιορτή για τους τρεις αθλητές, τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές και όλους τους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας αυτής.

Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά χαιρέτισε την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και προσκάλεσε τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας να τη στηρίξουν με την παρουσία τους.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη φιλανθρωπική διοργάνωση: 


4502266
4502348
4502363



ante
4502371
4502412





antetokounbros01
antetokounbros02
antetokounbros03
https://www.protothema.gr/

Δείτε κι ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ από την φιλανθρωπική εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom