Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Πέθανε η δημοσιογράφος Λία Παπαδάκη


Σε ηλικία 50 ετών, από ανακοπή καρδιάς, έφυγε χθες από τη ζωή η δημοσιογράφος Ευαγγελία (Λία) Παπαδάκη, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

Η Λία Παπαδάκη γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, απέκτησε Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.Είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΙ αλλά και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο της δημοσιογράφου Ευαγγελίας (Λίας) Παπαδάκη, η οποία πέθανε χθες, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 50 ετών.

Η Λία Παπαδάκη γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, απέκτησε Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Τη δημοσιογραφική της καριέρα άρχισε το 1995 κάνοντας σύνταξη και εκφώνηση ειδήσεων στον ΣΚΑΙ TV, ένα δίωρο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς στη ραδιοφωνική συχνότητα «104,2», καθώς και δημοσιογραφική επιμέλεια στην εκπομπή «Αργά» του Ν. Μαστοράκη.

Την περίοδο 1996-1998 εργάστηκε στην εφημερίδα «Εξουσία» και στο περιοδικό «Symbol» του «Επενδυτή». Από το 1998 έως το 2000 έκανε ελεύθερο και πολιτιστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Βραδυνή» και ήταν, επίσης, υπεύθυνη του πολιτιστικού ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Πρωινή». Από το 2001 έως το 2004 εργάστηκε στο Γραφείο Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».

Από το 1998 ανελλιπώς και μέχρι τον αδόκητο θάνατό της εργάστηκε στον δημοτικό ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84», αρχικά στο πολιτιστικό ρεπορτάζ, στη συνέχεια στη σύνταξη και εκφώνηση των δελτίων ειδήσεων και τελευταία στο γραφείο Τύπου του ραδιοφωνικού σταθμού.

Η Λία Παπαδάκη ήταν μία δραστήρια νέα δημοσιογράφος, η οποία σε όλη την επαγγελματική της πορεία επέδειξε ήθος, αξιοπρέπεια και συναδελφική αλληλεγγύη. Η πρόωρη απώλειά της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο, η οποία, υπηρέτησε την δημοσιογραφία με συνέπεια και ευθύνη.

Η κηδεία της Λίας Παπαδάκη θα γίνει αύριο Τετάρτη, 18 Ιουλίου, στις 11 π.μ. στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom