Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Αφιέρωμα του Alpha στο Νο1 νησί της Ευρώπης... την Πάρο! (βίντεο)


Ειδικό αφιέρωμα στα 6 ελληνικά νησιά που αναδείχθηκαν μεταξύ των 10 κορυφαιων της Ευρώπης, έκανε ο Alpha TV με ειδικό ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

Ξεχωριστή αναφορά στην Πάρο, η οποία και αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» μεταξύ των κορυφαιων νησιών της Ευρώπης για το 2018!

Ο Alpha TV ζήτησε από τον κ. Σαράντο Ευσταθόπουλο, Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης και Επιχειρηματία που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάρο, να αναφερθεί στα ειδικά εκείνα χαρακτηριστικά που έκαναν το όμορφο νησί των Κυκλάδων να ξεχωρίσει.

Σε επικοινωνία μας με τον κ. Ευσταθόπουλο μας ανέφερε σχετικώς:
Το γεγονός ότι η Πάρος δεν έχει τις υποδομές (κρουαζιέρα, αεροδρόμιο, νοσοκομείο κλπ) που έχουν αλλά γειτονικά νησιά όπως η Μύκονος ή η Σαντορίνη, κάνει το επίτευγμα της αυτό ακόμα πιο σημαντικό!



Τα κύρια στοιχεία που της χάρισαν την πρωτιά είναι:
  • Το μοναδικής ομορφιάς κυκλαδίτικο τοπίο με τα γραφικά σοκάκια και το συνδυασμό λευκού και γαλάζιου που κυριαρχεί παντού.
  • Τα ιστορικά θρησκευτικά μνημεία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής και του «Αγίου Όρους των Κυκλάδων» της ιεράς Μονής Λογγοβάρδας.
  • Η απαράμιλλη φιλοξενία κατοίκων και των επιχειρηματιών της.
  • Η φημισμένη νυχτερινή διασκέδαση με επίκεντρο τη Νάουσα και την Παροικιά.
  • Οι εκπληκτικές παραλίες για μπάνιο και σερφ, αλλά και τα ιδιαίτερου κάλλους χωριουδάκια - ορεινά ή παραθαλάσσια - όπως οι Λεύκες, η Μάρπησσα, το Πίσω Λιβάδι, η Αλυκή, τα Μάρμαρα, ο Αμπελάς και πολλά ακόμη.
  • Οι ιδιαίτερες και παραδοσιακές γαστρονομικές επιλογές που προσφέρει στους επισκέπτες της.
  • Η κοντινή απόσταση σε σχέση τόσο με την Πρωτεύουσα όσο και με τα άλλα νησιά των Κυκλάδων.
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΟ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πειραιά και την Πάρο, είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας, Εκδότης του Piraeuspress.gr, Συνεργάτης με την ΠΕΤΑ Α.Ε. (Πληροφόρηση - Επιμόρφωση - Τοπική Ανάπτυξη), Μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης, ενώ έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πειραιά.
https://parianostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom