Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Συνέντευξη ντροπή - Παρουσίαση για κλάματα! - Για τους 84 νεκρούς έφταιγε ο καιρός και εμπρηστές "φαντάσματα"! (βίντεο)


Έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Τσίπρα ο Τόσκας αλλά... δυσκολεύεται να βρει επιχειρησιακά λάθη, όπως είπε επί λέξει! - "Δεν θα κάναμε τίποτα διαφορετικό" λέει η Πυροσβεστική! Περήφανος ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. - Εκνευρίστηκε με ερωτήσεις
δημοσιογράφων ο Τζανακόπουλος! - Παρουσιάζεται οπτικοακουστικό υλικό για την πορεία των πυρκαγιών - Σε Κινέτα, ανατολική Αττική και Κορινθία τα τρία σημεία έναρξης - Αιχμές με το καλημέρα για ενδεχόμενο εμπρησμού - Το είπε... ξεκάθαρα ο Τόσκας λίγο αργότερα - Όλα αυτά ενώ 84 άνθρωποι πέθαναν και δεκάδες αγνοούνται!


«Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση - με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας - προκαλεί μόνον οργή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ».

Η τραγωδία μετά τις καταστροφικές φωτιές συνεχίζονται. Κάθε μέρα ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται, με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό να κάνει λόγο για 83. Οι πληροφορίες μιλούν για 84 και δυστυχώς οι εκτιμήσεις ίσως και για περισσότερους από 100!

Οι αγνοούμενοι είναι ακόμη πολλοί -άγνωστος ο ακριβής αριθμός- ενώ όλοι φοβούνται τις έρευνες που πρόκειται να γίνουν. Μέσα σε σπίτια που έχουν καεί για παράδειγμα, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν ερευνηθεί όλα…

Οι ανθρώπινες ιστορίες που αναδύονται από τις στάχτες είναι αμέτρητες και πραγματικά δένουν «κόμπο» το στομάχι…

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Απο τα αλητοειδη του συριζα δεν μπορει κανεις να περιμενει
κατι στοιχειωδως σοβαρο και υπευθυνο αλλα τα σημαντικοτερο
δεν προκειται να υπαξει απο κανενα απ αυτα τα αλητομουτρα
αναληψη ευθυνης γι αυτα τα αθωα θυματα που τα κατακαψαν
με φρικτο τροπο και κανιβαλικα

Read more: Go to TOP and Bottom