Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Τραγωδία στους Παξούς: Ταχύπλοο σκάφος χτύπησε και σκότωσε 15χρονο - Το οδηγούσε ο πατέρας του!


Ασύλληπτη τραγωδία στους Παξούς με ένα 15χρονο παιδί να βρίσκει φρικτό θάνατο - Οδηγός του μοιραίου ταχύπλοου ο ίδιος του ο πατέρας που συνελήφθη από αστυνομικούς - Το αναπάντεχο κακό έγινε
μπροστά στα μάτια της μητέρας και των 3 αδερφών του - Η προπέλα του ταχύπλοου σκάφους χτύπησε το άτυχο αγόρι και το διαμέλισε - Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας που είχε νοικιάσει το επίμαχο σκάφος για μια βόλτα στη θάλασσα.

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 15χρονος τουρίστας από τις ΗΠΑ στο Μογγονήσι των Παξών. Ο ανήλικος έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο νησί του Ιονίου και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Ο πατέρας της οικογένειας είχε νοικιάσει ένα ταχύπλοο σκάφος, πάνω στο οποίο είχαν επιβιβαστεί και τα τρία του παιδιά. Ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 15χρονος έπεσε από το σκάφος μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από την προπέλα και να διαμελιστεί. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ακολούθησε η σύλληψη του πατέρα του, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν ο πατέρας – οδηγός κατάλαβε τι είχε συμβεί σταμάτησε το ταχύπλοο και βούτηξε για να βοηθήσει. Ήταν όμως ήδη αργά για το 15χρονο παιδί του.

Το λιμενικό συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας. Πως βρέθηκε ο 15χρονος στη θάλασσα αλλά και αν ο πατέρας ήταν σε θέση να οδηγήσει το ταχύπλοο.

Το δυστύχημα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του νησιού, που προσπαθεί να μάθει περισσότερα στοιχεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom