Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Σοκάρει η αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή - Τι έγραψε στο τελευταίο του σημείωμα (βίντεο)


Το αγόρι απαγχονίστηκε στο σπίτι του στα Νότια Προάστια τα ξημερώματα της Κυριακής - Ο 15χρονος άφησε σημειώματα στα οποία κατονομάζει συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς - Όλα δείχνουν ότι το παιδί ήταν
θύμα bullying στο σχολείο του - «Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν» αναφέρει το τελευταίο γράμμα στην οικογένειά του - Η τελευταία ανάρτηση στα social media και οι δραματικές τελευταίες στιγμές

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας έφηβος στα Νότια Προάστια. Το αγόρι που είχε μόλις τελειώσει την Γ’ Γυμνασίου απαγχονίστηκε στο σπίτι του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.
Όπως όλα δείχνουν η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν ο σχολικός εκφοβισμός που του ασκούσαν συμμαθητές του.

«Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν»

Το αγόρι άφησε πίσω του πολλά σημειώματα που εξηγεί τι περνούσε στο σχολείο.Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ μάλιστα, στο τελευταίο από αυτά κατονομάζει 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς. Όπως αναφέρει ο ανήλικος αυτόχειρας αυτά τα παιδιά του έκαναν bullying με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείωμα ο 15χρονος έγραφε «Καταστρέψτε τους όπως με κατέστρεψαν». Στο ίδιο σημείωμα το αγόρι γράφει ότι αγαπάει τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδελφό του.
Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ο 15χρονος έγραφε: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit πάνω από το διαμέρισμα που ο μικρός έβαλε τέλος στη ζωή του μένει ένας γιατρός που μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε έσπευσε να βοηθήσει ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά.
Οι γονείς του αγοριού διατηρούν οικογενειακή ταβέρνα στην περιοχή η οποία φυσικά παρέμεινε κλειστή. Ο πατέρας του ήταν γνωστός και αγαπητός στην περιοχή και είχε ασχοληθεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Οι γονείς αναμένεται να δώσουν κατάθεση για την υπόθεση όταν το επιτρέψει η κατάστασή τους…
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom