Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Θρήνος στην Κύπρο: Δύο 11χρονες σκοτώθηκαν σε τροχαίο - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας - Εικόνες σοκ


Από τις 4:40 τα χαράματα μέχρι και τις 9:50 π.μ. είχε κλείσει ο αυτοκινητόδρομος ένεκα της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο με θύματα δύο 11χρονα κοριτσάκια - Τα 4 παιδιά επέστρεφαν από αγώνες στην Ιταλία, με
την 40χρονη οδηγό να χάνει τον έλεγχο του οχήματος - Τα 2 κοριτσάκια δεν έφεραν ζώνες, με το ένα να εκσφενδονίζεται εκτός οχήματος, το οποίο μετά την καταπλάκωσε - Στην κυκλοφορία ξανά ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού.

Νέα τραγωδία στην αιμοβόρα κυπριακή άσφαλτο, καθώς δύο 11χρονα κοριτσάκια έσβησαν τα χαράματα στον αυτοκινητόδρομο, ενώ για πολλοστή φορά επισημαίνουμε το γεγονός ότι ενδεχομένως τα δύο παιδάκια να ζούσαν αν έφεραν ζώνες ασφαλείας! Δυστυχώς όμως φαίνεται πως ως λαός παραμένουμε θλιβερά ανεπίδεκτοι μαθήσεως…
Τα τέσσερα παιδιά που επέβαιναν στο μοιραίο όχημα είχαν επιστρέψει από την Ιταλία, όπου είχαν μεταβεί για αγώνες και τα ξημερώματα επέστρεψαν στην Κύπρο. Τα δύο 11χρονα κοριτσάκια δεν έφεραν δυστυχώς ζώνες ασφαλείας, ενώ τα δύο νεαρά αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών, όσο και η 40χρονη μητέρα εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και για τον απεγκλωβισμό τους κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Είναι και οι τρεις τραυματίες, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Η 40χρονη οδηγός είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας όπου παρέλαβε τα 4 παιδάκια, επιστρέφοντας προς την Πάφο, όπου διαμένουν, ωστόσο η τραγωδία χτύπησε την πόρτα τους.

Περί τις 4:40 το όχημα της 40χρονης ανετράπη, προσέκρουσε βίαια στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, σύρθηκε στην άσφαλτο επί περίπου 500 μέτρα και αναποδογύρισε. Ένα εκ των δύο κοριτσιών εκτινάχθηκε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από το όχημα.
Νωρίτερα…
Πολύ σοβαρό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, περί τις 4:40 π.μ., ανάμεσα στις εξόδους Μονής και Παρεκκλησιάς.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρα.
Η πρώτη ενημέρωση ανέφερε πως το τμήμα του αυτοκινητόδρομου είναι προσωρινά κλειστό και στις δύο κατευθύνσεις, με την τροχαία κυκλοφορία στις δύο κατευθύνσεις να διοχετεύεται από τις εξόδους Μονής και Παρεκκλησιάς.
Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της σύγκρουσης και στην ευρύτερη περιοχή για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας.
Πηγή φωτο: Σίγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom