Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Παππούς, γιαγιά και εγγονή 8 ετών έπεσαν σε χαράδρα 50 μέτρων!


Ακόμη ένα τροχαίο στους ελληνικούς δρόμους όπου ο κίνδυνος μπορεί ννα κρύβεται πίσω από κάθε στροφή. Ευτυχώς για το ζευγάρι των ηλικιωμένων που μετέφεραν με το αυτοκίνητό τους και την 8χρονη εγγονή τους η πτώση σε βάθος 50 μέτρων δεν ήταν μοιραία.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα. Το αυτοκίνητο κινούταν από Άμφισσα προς Λαμία. Στο 20ο χλμ σε μια στροφή ο παππούς βγήκε εκτός δρόμου.

Πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα κοπάδι με ζώα και ότι ο δρόμος ήταν ολισθηρός από τη βροχή. Μάλιστα το αυτοκίνητο πριν πέσει στο γκρεμό χτύπησε και τον νεαρό αλλοδαπό που ήταν ο βοσκός του κοπαδιού.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο έφυγε στο γκρεμό. Η πυκνή βλάστηση ήταν αυτή που έσωσε τους τρεις επιβάτες. Ο πιο τυχερός ήταν ο πάππους, που παρά το σοκ, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να φτάσει μέχρι το δρόμο για να καλέσει βοήθεια.

Η γιαγιά με το 8χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκαν και παρέμειναν εγκλωβισμένες μέχρι να τις βγάλουν οι πυροσβέστες. Στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Άμφισσας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
 Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom