Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Κακός χαμός στο αεροδρόμιο του Αργους Ορεστικού,όταν οι αγρότες περικύκλωσαν τρεις βουλευτές (βίντεο)


Περικύκλωσαν και εγκλώβισαν τρεις βουλευτές οι αγρότες στο αεροδρόμιο Καστοριάς,στο Αργος Ορεστικό. Οι αστυνομικοί σχεδόν ξεπέρασαν σε αριθμό τους αγρότες."Θα φύγετε όταν θα το αποφασίσουμε εμείς" φώναζαν οι αγρότες.

Ούτε που την φαντάζονταν τέτοια... "υποδοχή" οι τρεις βουλευτές !

Ο λόγος για την Ολυμπία Τελιγιορίδου του ΣΥΡΙΖΑ, την Μαρία Αντωνίου της  Ν.Δ. και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ της Π.Ε Κοζάνης Μίμη Δημητριάδη. Οι αγρότες δε "μάσησαν" τα λόγια τους. Τους περίμεναν... πώς και πώς μαζί με τα τρακτέρ τους και μόλις τους είδαν μπροστά τους, άρχισαν τα "όργανα". Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες, ειδικά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

Το αεροδρόμιο Καστοριάς στο Άργος Ορεστικό γέμισε με αστυνομικούς που... λίγο έλειψε να είναι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους!

πηγή:

Η Ολ.Τελιγιορίδου δήλωσε πως δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα ακόμη, είναι δίκαια τα αιτήματα, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας.


Η Μαρία Αντωνίου ξεκαθάρισε πως η Ν.Δ σε λίγα 24ωρα φέρνει δική της πρόταση, αλλά το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να το ψηφίσει. Τελικά, οι βουλευτές πήγαν με συνοδεία μέχρι τα σπίτια τους...
alphafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom