Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Δήμαρχος Αγρινίου: «Μας εμπαίζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν» (φωτο)

Δήμαρχος Μεσολογγίου στους βουλευτές: «Ενωθείτε για μια φορά να σας δούμε να διεκδικείται για όλους εμάς»

Περισσότερους πολίτες οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να ξεκουνήσουν από τους καναπέδες τους αλλά και από κάποια παρακείμενα καφέ θα περίμενα να δω στο σημερινό συλλαλητήριο για τα δυο νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας τα οποία εδώ και πολύ καιρό έχουν αφεθεί στην τύχη τους από τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Περίμενα λοιπόν να δω την πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο να έχει περισσότερο κόσμο από αυτόν που κατέβηκε σήμερα να απαιτήσει τα αυτονόητα.
Αυτοί που ήταν εκεί και τους αξίζουν χίλια μπράβο είναι οι ίδιοι που τόσα χρόνια ο καθένας από το δικό του μετερίζι δίνει αγώνα για τις δομές υγείας του νομού. Στο σημερινό συλλαλητήριο παρόντες ήταν ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, η αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, εκπρόσωπος της ΠΟΕΔΗΝ, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Θωμάς Κουτσουπιάς και άλλοι εκπρόσωποι φορέων του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Δήμαρχος Αγρινίου «Μας εμπαίζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν»
Λάβρος ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου για την κατάσταση που επικρατεί στα δυο νοσοκομεία του νομού. Ο δήμαρχος Αγρινίου φανερά εκνευρισμένος με την κατάσταση στο χώρο της υγείας έστρεψε τα βέλη του σε όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν από τον τόπο και αδιαφόρησαν για τα προβλήματα των δομών υγείας της περιοχής. 

Μάλιστα αναφέρθηκε στην μη πλήρωση της θέση του διευθυντή κλινικής στο νοσοκομείο Αγρινίου τον τελευταίο χρόνο κάτι που όπως υποστήριξε χρειάζονταν διαδικασία μόνο ενός τριμήνου. «Αυτό το συλλαλητήριο το οποίο αποφάσισαν σύσσωμοι οι φορείς της Αιτωλοακαρνανίας για πρώτη φορά πρέπει κάποιοι να το βλέπουν από μακριά και να τρέμουν. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι λαϊκή οργή. Έχουμε φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Μας εμπαίζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν».
Δήμαρχος Μεσολογγίου στους βουλευτές «Ενωθείτε για μια φορά να σας δούμε να διεκδικείται για όλους εμάς»
Σήμερα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου, ανέφερε στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος για να συνεχίσει σε πολύ σκληρό τόνο «ότι κινδυνεύουν ζωές. Ίσως, δεν ξέρουμε, να έχουν χαθεί ζωές από αυτό. 

Είναι ντροπή το 2016, διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις που δήθεν ασχολήθηκαν με το πρόβλημα της υγείας στο νομό μας και τα δυο νοσοκομεία, Μεσολογγίου και Αγρινίου, να μας δουλεύουν κανονικά. Αντί να απαντούν στα προβλήματα με την κάλυψη κενών θέσεων μεταφέρουν γιατρούς από τη  ια περιοχή στην άλλη λες και είναι πίνγκ πόνγκ, λες και δεν είναι άνθρωποι. Λες και οι γιατροί σήμερα που τους χρωστάμε τα πάντα, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων που είναι ήρωες , δεν είναι άνθρωποι, λες και δεν είναι επιστήμονες». Στρέφοντας τα βέλη του στους βουλευτές του νομού όλων των κομμάτων είπε «επιτέλους τα προβλήματα μόνο ενώνουν, δεν χωρίζουν. Είναι η χρυσή σας ευκαιρία να αποδείξετε άμεσα ότι τα νοσοκομεία πανελλαδικά που διασυνδέθηκαν μεταξύ τους δεν είναι Καλλικράτης στην υγεία. Με την υγεία δεν παίζουμε κύριοι. Ενωθείτε για μια φορά να σας δούμε να διεκδικείται για όλους εμάς».
Περισσότερα σε λίγο....
http://agrinionet.gr/

Δείτε περισσότερο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom