Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Γνωστοί "τζιχαντιστές"... εκτελούν Αγρότες στο Κεφαλόβρυσο (φωτο & βίντεο)

Μεγάλη συγκέντρωση αγροτών στο Κεφαλόβρυσο- δίωρο κλείσιμο του δρόμου

Eνόσω ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη αγροτική κινητοποίηση και το μπλόκο στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, με δίωρη διακοπή της κυκλοφορίας από 14.00 έως 16.00 , αγρότες-κτηνοτρόφοι παρουσίασαν ένα εξαιρετικό δρώμενο…

Συγκεκριμένα τρεις εξ΄ αυτών παριστάνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κατρούγκαλο,ως τζιχαντιστές που σφάζουν τους αγρότες .

Στους ρόλους των θυμάτων ένας κτηνοτρόφος και ένας αγρότης φορώντας μάλιστα τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή που προκαλεί…τρόμο καθώς έχει συνδεθεί με τις αποτρόπαιες πράξεις του ISIS.

Δείτε το βίντεο του agrinionews.gr


“Με απόλυτο σεβασμό στα θύματα των τζιχαντιστών, πραγματοποιήσαμε αυτό το δρώμενο για να δείξουμε στην ελληνική κοινωνία την τρομοκρατία που εμείς οι αγρότες βιώνουμε σήμερα. Γιατί είναι πραγματικά τρομακτικό να έρχεται ο κάθε κύριος Κατρούγκαλος ή Αποστόλου και να σου λέει ότι θα πρέπει να σταματήσεις το παιδί απ’ το φροντιστήριο, να μην το πας στο γιατρό, να το αφήσεις να πεινάσει.

Είναι τρομοκρατία να σου λένε ότι από τις δέκα χιλιάδες ευρώ που βγάζεις το χρόνο, θα πρέπει να δίνεις αυτόματα τις οχτώ σε εισφορές και φόρους. Αυτά που θέλουν να κάνουν είναι ξαφνικός θάνατος για εμάς. Επώδυνος. Είναι μαζική σφαγή. Πως θα ζήσουμε; Πως θα καλλιεργήσουμε;

Αν αυτοί μας θέλουν ζητιάνους στα χωριά μας, να επιβιώνουμε με κάρτες σίτισης και να τους λέμε και ευχαριστώ, ε, …δεν θα τους κάνουμε τη χάρη». Αυτά δήλωνε (e-ea.gr ) ένας απ’ τους συμμετέχοντες στην αναπαράσταση του αποκεφαλισμού των «αιχμαλώτων» αγροτών απ’ τους «τζιχαντιστές» Τσίπρα, Αποστόλου, Κατρούγκαλο, νωρίτερα σήμερα, στο συγκλονιστικής συμμετοχής μπλόκο στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας.

Κτηνοτρόφοι εξάλλου άδειασαν δοχεία με γάλα στην άσφαλτο και άφησαν πρόβατα ελεύθερα.

Μεγάλη συγκέντρωση αγροτών στο Κεφαλόβρυσο- δίωρο κλείσιμο του δρόμου

Μεγάλη αγροτική κινητοποίηση σήμερα στον κόμβο Κεφαλόβρυσου ενάντια στο προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, στη  φορολογία και στη γενικότερη πολιτική “αφανισμού του πρωτογενούς τομέα και των ίδιων των παραγωγών”. 
13
11.00: Από πολλά μέρη της Αιτωλοακαρνανίας αγρότες με τα τρακτέρ τους συρρέουν στο Κεφαλόβρυσο για τη μεγάλη κινητοποίηση  στον κόμβο που ενώνεται η παράκαμψη Αγρινίου (Ιόνιας οδός) και η εθνική οδός. Εκατοντάδες αγρότες αναμένονται από την περιοχή του Αγρινίου, τον Βάλτο, το Ξηρόμερο, την παραχελωίτιδα, τη Ναυπακτία και άλλα μέρη όπου από τις περασμένες ημέρες υπήρξαν προσυγκεντρώσεις.  Αγρότες μάλιστα προγραμματίζουν να παρουσιάσουν και ένα δρώμενο στις 13.15. Προς το παρόν η κυκλοφορία των οχημάτων δεν παρεμποδίζεται και διεξάγεται κανονικά.
12.00: Με αμείωτη ένταση καταφθάνουν τα κομβόι των αγροτών με τα τρακτέρ σε πολλά εκ των οποίων ανεμίζουν μαύρες και ελληνικές σημαίες.  Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος ήδη καταγράφεται δυσχέρεια στην κίνηση των διερχόμενων οχημάτων που για λίγα λεπτά ακινητοποιήθηκαν. Ο παλμός έντονος ενώ τα τρακτέρ παρατάσσονται δεξιά- αριστερά του δρόμου και σε λίγη ώρα θα παρθεί η απόφαση για το μπλόκο.Τη σημασία του έχει και το γεγονός πως στη συγκέντρωση προσήλθαν και μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων που χθες οργάνωσαν κινητοποίηση στην Ερμίτσα. Στο πλευρό των αγροτών αντιπρόσωποι της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. αυτοδιοικητικοί παράγοντες και ο δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου.
13.15: Η Συντονιστική Επιτροπή  που συνεδριάζει επί τόπου αποφάσισε να μπλοκάρει την κυκλοφορία για ένα δίωρο, στις 2-4 το μεσημέρι. Εξάλλου αποφάσισε να κηρύξει ανεπιθύμητους τους βουλευτές που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο. Έγινε γνωστό πως για τις περαιτέρω ενέργειες θα συνεδριάσει εκ νέου το Συντονιστικό το απόγευμα ενώ μέλη του αύριο θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση των Πανελλήνιων Συντονιστικών στη Λάρισα καθώς σκοπός είναι να συγκροτηθεί ενιαίο και οργανωμένο μέτωπο.
14.00: Οι εκατοντάδες αγρότες προχωρούν σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού. Η αστυνομία είναι παρούσα με μεγάλη δύναμη ενώ δεν ε΄χει προκληθεί κανέναν πρόβλημα.  Παράλληλα αγρότες-κτηνοτρόφοι παρουσιάζουν ένα δρώμενο…
Συγκεκριμένα τρεις εξ΄ αυτών παριστάνουν ως τζιχαντιστές που σφάζουν τους αγρότες τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου και τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κατρούγκαλο. Στους ρόλους των θυμάτων ένας κτηνοτρόφος και ένας αγρότης φορώντας μάλιστα τη χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή που προκαλεί…τρόμο καθώς έχει συνδεθεί με τις αποτρόπαιες πράξεις του ISIS.
Tαυτόχρονα κτηνοτρόφοι χύνουν γάλα από βαρέλια και απελευθερώνουν πρόβατα στο χώρο της συγκέντρωσης  ενώ έντονος είναι ο παλμός της τεράστιας αγροτικής κινητοποίησης.
16.00: Στις 16.00 ο δρόμος άνοιξε. Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένα από τη συμμετοχή τονίζοντας πως τα τρακτέρ θα παραμείνουν έως ότου αποσυρθεί το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου και υπάρξει σαφής δέσμευση απ’ τον πρωθυπουργό ότι δεν θα επιχειρήσει να επαναφέρει το σχέδιο αφανισμού των αγροτών με το επικείμενο φορολογικό. 
Δεν παρέλειψαν μάλιστα να σημειώσουν την ικανοποίησή τους για την πρωτόγνωρη, στα χρονικά της Αιτωλοακαρνανίας, συμμετοχή, την οποία και απέδωσαν στο γεγονός ότι, επίσης για πρώτη φορά, το σύνολο σχεδόν των αγροτικών φορέων του νομού, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και ένωσαν τις δυνάμεις τους.
Στο σημείο παραμένουν εκατοντάδες τρακτέρ και παραγωγοί. Σύμφωνα με το ψήφισμα που ενέκρινε η γενική συνέλευση, το μπλόκο θα συνεχιστεί μέχρι την οριστική απόσυρση του ασφαλιστικού, ενώ οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, θα είναι ανεπιθύμητα πρόσωπα αν το ψηφίσουν (e-ea.gr).
Δείτε φωτό από το σημείο:
DSCN0365
DSCN0368
DSCN0379
DSCN0382
DSCN0386
DSCN0388
DSCN0390
DSCN0392
DSCN0393
DSCN0397
DSCN0400
DSCN0403
DSCN0406
DSCN0407
DSCN0410
DSCN0413
DSCN0414
DSCN0415DSCN0417
66a2f20e-0261-46f9-8eda-3e4b0d59d1ef
101112131415
123
5
6

789
10
9
8
6
5
4
3
2

1
http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom