Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΠΕΙΝΑ,ΚΡΥΟ και ΣΚΟΤΑΔΙ - Τα πιο μαύρα Χριστούγεννα από την εποχή της Κατοχής

Ο Γιώργος Κουρής μπορεί να 'χει χιλιάδες ράμματα στη γούνα του.
Πάντα όμως πιάνει το σφυγμό της επικαιρότητας και τον διατυπώνει με ξύλινα γράμματα στην εφημερίδα του.Μονάχα οι Σαμαροβενιζελοστουρναραίοι και οι 150 βο(υ)λευτάδες που τους ακολουθούν δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους και την τσέπη τους!
Ζείδωρον

Οι Έλληνες ξαναζούν μετά από πολλές δεκαετίες Χριστούγεννα κατοχής με πείνα, δυστυχία και απελπισία! Ένα εφιαλτικό στην κυριολεξία σκοτάδι απλώνεται σε όλη την χώρα αφού ακόμα και το ρεύμα έχει καταντήσει είδος πολυτελείας γιατί έτσι αποφάσισαν οι κατοχικές δυνάμεις της Τρόικας.

Οικογένειες ανέργων με μικρά παιδιά ξεπαγιάζουν γιατί δεν έχουν
θέρμανση. Μαθητές διαβάζουν με το φως των κεριών, ενώ δεκάδες χιλιάδες άστεγοι περιπλανώνται στην παγωμένη Αθήνα. Το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί παραπέμπει στις πλέον υπανάπτυκτες αφρικανικές χώρες και προσβάλλει βάναυσα τον πολιτισμό και το φιλότιμο των Ελλήνων.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι γιορτή αλλά εφιάλτης, για δυο εκατομμύρια ανέργους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.To Xριστουγεννιάτικο δέντρο με τα λαμπιόνια καταντάει πρόκληση όταν δεκάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας ζουν στο σκοτάδι γιατί η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα.

Οι γιορτινές μέρες έχουν γίνει πλέον καταθλιπτικές αφού κανείς δεν έχει ψυχολογία και όρεξη για διασκέδαση όταν βλέπει γύρω του τόση φτώχεια πείνα και δυστυχία!
============
Για τους κυβερνητικούς βουλευτές και τυχόν άπιστους Θωμάδες:
Προς επιβεβαίωση του άρθρου της Kontranews δείτε τις δύο προηγούμενες αναρτήσεις μας ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom