Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο... Κανταδόρος και η «χορωδία της μίζας»

ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο Α. ΚΑΝΤΑΣ

Oλόκληρο το σύστημα και τα πρόσωπα που διαχειρίζονταν, μοίραζαν και εισέπρατταν τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων έδωσε -σύμφωνα με πληροφορίες- στο τριήμερο τετ-α-τετ με τους ανακριτές Διαφθοράς ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.

Η μαραθώνια απολογία του αναμένεται να συνεχιστεί αύριο...

Αφωνοι άκουγαν οι ανακριτές τον κατηγορούμενο πρώην διευθυντή Εξοπλισμών να απαριθμεί -σύμφωνα με πληροφορίες- τα εκατομμύρια που δόθηκαν στον ίδιο ως μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα.

Ολόκληρο το σύστημα και τα πρόσωπα που διαχειρίζονταν, μοίραζαν και εισέπρατταν τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων έδωσε -σύμφωνα με πληροφορίες- στη μαραθώνια τριήμερη απολογία του στους ανακριτές Διαφθοράς Γ. Μαλλή και Δ. Σταυρόπουλο ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας (1996-2002) Αντώνης Κάντας, ο οποίος συνελήφθη για ποσό περίπου 14 εκατομμυρίων δολαρίων κατατεθειμένο στην τράπεζα JULIUS BAER &CO LTD της Σιγκαπούρης.

Η σύλληψη Κάντα για τον λογαριασμό στην τράπεζα της Σιγκαπούρης, που φέρεται ότι αποτελούσε μία από τις μυστικές κρύπτες των χρημάτων από τα «μαύρα ταμεία», ήταν αποτέλεσμα επίπονης έρευνας του προέδρου της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη, όπως αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής» την περασμένη εβδομάδα.

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Πολλά εύσημα αξίζουν στον Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη.
5-6 τέτοιους Δικαστικούς Άνδρες να είχαμε ( γιατί όχι και Γυναίκες ;;) θα καθαρίζαμε από την κόπρο του Αυγεία και θα γιόμιζε και ο κρατικός κορβανάς από καθαρό χρήμα.
Το μεγάλο πρόβλημα που αναφύεται στην Πολιτική σκηνή είναι που θα βρεί η Ελληνική κοινωνία τόσα κουρέλια που χρειάζεται να ντύσει τόσους πολλούς γυμνούς παλιάτσους ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Χρόνια Πολλά Δημήτρη μου .

Read more: Go to TOP and Bottom