ΣΟΥΦΛΙΑΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ SMART ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ
To μικρό μαύρο smart διέσχιζε απαρατήρητο την λεωφόρο Μαραθώνος.
Οδηγός και συνεπιβάτης φορούσαν την χαρακτηριστική τραγιάσκα του Γιώργου Φούντα-Στέλλα κρατάω μαχαίρι-με αποτέλεσμα να περνούν απαρατήρητοι.
Θα μπορούσαν να είναι δυο παλιόφιλοι που τάφερε η ζωή να γεράσουν μαζί και τώρα πήγαιναν για ψαράκι στη Ραφήνα-μπορεί και στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη για να διασκεδάσουν με τα χωρατά του δημάρχου Μαραθώνα.
Από το κασετόφωνο του μικρού  ΙΧ, ακούγονταν η φωνή της Τασίας Βέρρα που τραγουδούσε το Τάξε μανούλα τάματα.
Ο συνεπιβάτης που φορούσε ακουστικό  βαρηκοΐας στράφηκε προς το μέρος του οδηγού
-Γιώργαρε, αυτό το χόρευα με τον Δημητράκη τον Κούτρα όταν είχαμε υπογράψει την σύμβαση της Κωπαίδας. Τη θυμάσαι; Ρε κάτι γλέντια που κάναμε. Και τώρα βλέπεις έρχεται αυτό το καλόπαιδο, ο Τσίπρας, στην εξουσία και θέλει να σου κόψει όλες τις αναθέσεις. Τα σκάτωσαν ο Αντωνάκης με τον χοντρό και τώρα θα βρούμε τον μπελά μας στα γεράματα...Ελπίζουμε να πιάσει τόπο η επίσκεψη στον Κωστάκη...
Ο οδηγός τον άκουγε σιωπηλός καθώς προσπαθούσε να αποφύγει τις λακούβες του οδοστρώματος που έπαιρναν όλα τα δυνητικά σχήματα.
Οι λακούβες στην άσφαλτο ήταν κατά κάποιο τρόπο σήμα κατατεθέν των ελληνικών δρόμων τους περισσότερους από τους οποίους τους είχε κατασκευάσει η εταιρεία του.
.Γιώργο, ενημέρωσες τον Κωστάκη ότι πάμε σπίτι του ακάλεστοι; Μεσημέρι είναι, μπορεί να έχει πέσει για ύπνο, μπορεί να είναι στη θάλασσα....
-Μην άγχεσαι, όπου κι αν βρίσκεται θα βαρέσει προσοχές όταν εμφανιστούμε. Θα δει ξαφνικά μπροστά του τον Σουφλιά και τον Μπόμπολα και θα αρνηθεί να μας ανοίξει την πόρτα; Εγώ σου λέω ότι θα καθήσει προσοχή...
.Ρε συ Γιώργο δεν μπορούσα να φαντασθώ ότι θα πηγαίναμε στα γεράματα στη Ραφήνα για να ζητήσουμε από τον Καραμανλή να επιστρέψει στην ηγεσία της ΝΔ ώστε να μας απαλλάξει από τον Τσίπρα που πάει φουλ για πρωθυπουργός...Αυτό είναι κατάντια...
-Γιώργαρε, μη λες μεγάλες κουβέντες. Πολύ φοβάμαι ότι θα χρειασθεί πολύ σύντομα να επισκεφθούμε και την Γιάννα Αγγελοπούλου στην οποία αρνήθηκες να πουλήσεις το μαγαζί και την πάτησες...Μόνο ο Καραμανλής και η Γιάννα μπορούν να μας σώσουν. Αυτά τα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν μπέσα. Άσε που είναι τόσοι πολλοί οι κοκόροι της Κουμουνδούρου που δεν ξέρεις με ποιον να πρωτοκάνεις ντιλ...Πρέπει να επιστρέψει ο Καραμανλής.
Το  Smart  με τους Γιώργο Μπόμπολα και Γιώργο Σουφλιά πλησίαζε στην εξώπορτα του Καραμανλή στην Ραφήνα, όταν ο αστυνομικός φρουρός τους έκανε νόημα να σταματήσουν.
Οι δυο συμπαθείς παππούδες έβγαλαν τα μαύρα γιαλιά και τις τραγιάσκες και έδωσαν τις ταυτότητές τους στον αστυνομικό.
-Μπόμπολας και Σουφλιάς....
ψέλλισε εκείνος μονολογώντας.
.Είμαι ο Γιώργος ο Σουφλιάς και ήλθα με τον φίλο μου τον Μπόμπολα να συναντήσουμε τον Κώστα. Όπου νάναι θα εμφανισθεί με τρίκυκλο και ο Σταύρος Ψυχάρης. Του έχουμε δώσει ραντεβού στο σπίτι του Καραμανλή. Ενημέρωσε σε παρακαλώ τον πρόεδρο ότι είμαστε απέξω και θέλουμε να τον δούμε...
Ο φρουρός υπάκουσε και πέρασε το κατώφλι του σπιτιού να ενημερώσει τον Καραμανλή. Εκείνη την ώρα στο κασετόφωνο του Smart η φωνή της Φιλιώς Πυργάκη έκανε τον Σουφλιά να θυμηθεί τα νιάτα του στη Λάρισα- τότε που μεγαλούργησε σαν πολιτικός μηχανικός επί Γιώργου Παπαδόπουλου. Δοξασμένα χρόνια...
Η ώρα περνούσε και ο φρουρός δεν έδινε σημεία ζωής. Άρχισαν να τους ζώνουν τα μαύρα φίδια, ώσπου...
Από την εξώπορτα έκανε την εμφάνισή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, φορώντας το κόκκινο μαγιό του και ένα καπέλο του τζόκευ.
Τους πλησίασε:
-Φύγετε από το σπίτι μου. Τώρα αμέσως, πριν φωνάξω την αστυνομία...
Οι δυο τους χλώμιασαν. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβαινε. Ο Μπόμπολας πάτησε γκάζι εξοργισμένος με αποτέλεσμα το smartaκι να πέσει μέσα σε μια τεράστια λακούβα και παρ΄ ολίγο να χάσει τον έλεγχο. Ο Καραμανλής με τα χέρια στη μέση τους έβλεπε να απομακρύνονται στο βάθος του ορίζοντα.
.Πρόεδρε, είσαι ήρωας. Επιτέλους έκανες το αυτονόητο...
ακούστηκε ο αστυνομικός φρουρός που στο μεταξύ είχε επιστρέψει στη θέση του.
-Μπάμπη, αν οι πολιτικοί στην Ελλάδα έκαναν το αυτονόητο, η πατρίδα μας δεν θα είχε φθάσει ως εδώ...
του είπε ο Καραμανλής λίγο πριν ξαναμπεί στο θρυλικό σπίτι της Ραφήνας...
(Στο μεταξύ ο Μπόμπολας τηλεφώνησε στο κινητό του Ψυχάρη και τον ενημέρωσε για όσα συνέβησαν. Του πρότεινε μάλιστα να μην μπει στον κόπο να φθάσει ως το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού...Ο Ψυχάρης έκανε νόημα στον οδηγό του τρικύκλου που ήταν φτυστός ο Κοντομηνάς να πάρει επιτόπου στροφή...)